ایسنا نوشت:

منوچهر متکي وزیر سابق امور خارجه کشورمان در نشست هم‌اندیشی بصیرت انقلابی که در مسجد علی بن موسی الرضا(ع) در شهر رشت برگزار شد، اذعان کرد: استراتژی آمریکایی‌ها در افغانستان این بود که حکومتی در افغانستان سر کار بیاید که موافق آمریکا و مخالف ایران باشد، آیا چنین استراتژی، امنیت ما را تحت تاثیر قرار خواهد داد یا خیر؟ این یعنی آمریکا در شرق گیلان همسایه ما شود و این طبیعی است که چنین آرایشی در افغانستان برای ما بااهمیت باشد. آمریکایی‌ها در این زمینه خیلی تلاش کردند ولی نتوانستند به اهداف شوم خود دست یابند. آمریکا در عراق هم همین استراتژی را دنبال کرد که خوشبختانه موفق نشد.
گزيده سخنان وي از اين قرار است:
·         آمریکا گمان می کند هرچه بگوید همان می شود. آنهایی که ادعا می کنند پیشرفت تکنولوژی، افزایش استقبال افکار عمومی جهان را در بر دارد، خودشان برخلاف این امر رفتار می کنند، امروز هر حرفی که زده می‌شود ثانیه‌ای بعد تمام دنیا از آن مطلع می‌شوند، امروز هر جوان انقلابی می‌تواند از اتاق منزل خود دشمن را به چالش بکشد.
·         تحریم صداوسیمای ایران یعنی به بن بست رسیدن آمریکا و دشمنان ما. این را امام خمینی(ره) برایشان به وجود دارد. آمریکا با این تحریم‌ها هیچ نتیجه‌ای نخواهد گرفت، هرچه پیش می رود به پیروزی ملت ایران می انجامد و این از افتخارات انقلاب ماست.
·         آمریکا در عراق و افغانستان از سلاح، امکانات و پول کم نیاورد بلکه در منطق کم آورد، آمریکا می خواست با تجاوز به افغانستان و عراق، ایران را شکست دهد، امروز در سوریه هم اینگونه است.
·         همه می دانند که سه عنصر ملت، رهبر و هم افزایی سبب تحقق انقلاب شد و اکنون برای تداوم انقلاب علاوه بر این سه عنصر، کارآمدی نظام و حکومت نیز لازم است.
·         در حوزه نرخ ارز و مسائل اقتصادی، بخشی ممکن است به دلیل تحریم‌ها باشد ولی عامل اصلی تدبیر است. ما باید با اقتصاد مقاومتی و بومی سازی، تحریم ها را مدیریت کنیم و در این راستا حق اشتباه نداریم، اینگونه می توانیم از این شرایط عبور کنیم.
/2929
کد خبر 275778

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین