۰ نفر
۲۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۸

عقاب دم سفید که به عقاب دریایی نیز مشهور است، با 66 تا 94 سانتی‎متر طول و 1.78 تا 2.45 متر پهنای بال، چهارمین عقاب بزرگ زمین است که در شمال آسیا و اروپا زندگی می کند و از ماهی، پرندگان و پستانداران تغذیه می‎کند.

در این تصویرکه سیلویا دوماراژکا از لهستان برای نشنال‎جئوگرافیک ارسال کرده، رقابت دو عقاب دم‎سفید را که احتمالا برای تصاحب غذاست، ثبت کرده است. عقاب‌های سرسفید میل تهاجمی زیادی دارند.

برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

5353

کد خبر 276146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۵:۲۳ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۳
    3 1
    بابا این همه هستش باز برای یکی جنگ میکنی شما