فارس نوشت:

محمد شریعتمداری طی پیامی خواستار برخورد جدی با آمران هتک حرمت حرم حضرت معصومه (س) و حمله سازماندهی شده به سخنرانی رییس مجلس شد.
محمد شریعتمداری در پیامی نسبت به حمله سازماندهی‌شده به سخنرانی لاریجانی در قم تاکید کرده است: حرکت هوشمندانه و سراسری ملت قدرشناس و بزرگ ایران اسلامی در سطح شهرها و روستاهای میهن در سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی بهمن 57 دارای پیام‌های عمیقی برای جهانیان اعم از علاقه‌مندان و دشمنان جمهوری اسلامی است.

پیام دیگری که برای مسئولان و تأثیرگذاران نیز داشت این بود که در شرایطی که ملت در هجمه بی‌امان و کم‌سابقه تبلیغات مایوس کننده دشمنان نظام از یک سو و مشکلات سنگین معیشتی، رفتارهای ناشایست سیاسی برخی مسئولان بلندپایه که در مجلس شورای اسلامی در زمان استیضاح وزیر کار نیز از سوی دیگر شاهد آن بوده‌ایم، بار دیگر ملت با حرکت خردمندانه و شجاعانه هنگام دفاع از اصول و میراث شهیدان و امام شهیدان، نشان دادند که تا پای جان به اصول و نظام مقدس ایران اسلامی پای‌بند هستند.

متأسفانه در توطئه سازمان یافته‌ای دیگر و با حمایت آمرانی هتاک، ماجراجو و مشکوک، هتک حرمت به حریم مقدس حضرت معصومه (س) حین سخنرانی ریاست مجلس شورای اسلامی نیز بار دیگر چهره منحوس این آمران را نشان داد؛ این اقدام آن هم در چنین مکان مقدسی و در جشن پیروزی انقلاب از سوی هر فردی با هر هدفی که عنوان نمایند نتیجه‌ای جز خیانت آشکار به ملت بزرگوار ایران اسلامی و رهبری معظم آن نیست.

متأسفانه در سنوات اخیر در چند مرحله از سوی افرادی فریب خورده و البته به تحریک قطعی افرادی از پشت صحنه بی حرمتی‌های دیگری صورت پذیرفته است، که این امری نابخشودنی است.

اکنون جا دارد در راستای خواسته به حق مراجع عظام تقلید و علماء اعلام و دلسوزان نظام اسلامی، مسئولان امر برخوردی جدی، عاجل و شایسته با عاملان و آمران این اقدام بنمایند تا از تکرار موارد مشابه که تا انتخابات پیش رو محتمل می‌نماید، دیگر شاهد چنین حرکات پلید و خسارت باری که موجب شادی دشمنان است نباشیم.

محمد شریعتمداری

عضو شورای راهبردی روابط خارجی ایران
 

/2727

کد خبر 277068

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین