ایسنا نوشت:

رییس‌جمهور گفت: آرزوی امام (ره) ساختن ایران بود و امروز آرزوی مقام معظم رهبری نیز ساختن ایران است.

محمود احمدی‌نژاد بعدازظهر امروز پس از افتتاح چند پروژه در استان یزد، ضمن این‌که مردم این استان را مردمی مومن، پرتلاش، آرمانی، انقلابی و مردمی که در دل کویر، گلستانی از جنس ایمان و عشق بپا کرده‌اند خواند، با اشاره به پروژه‌هایی که امروز در یزد و قبل از آن در طبس به بهره‌برداری رسید، افزود: معماران و شهرسازان کشور همگی باید در جهت ارتقای طراحی‌ها و کیفیت‌ها بسیج شوند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: من معتقدم خدای متعال همه جای زمین را سرشار از نعمت و برکت برای بندگان خود قرار داده است. در واقع هرجا که خدا به انسان اجازه‌ی زندگی داده، فرصت بهره‌برداری هم قرار داده است و در این راستا می‌توان استان یزد را یکی از مناطقی دانست که چنین ویژگی‌هایی را داراست.
احمدی‌نژاد با اشاره به وجود انواع معادن ارزشمند همچون سنگ آهن در استان یزد گفت: ما تا کنون 55 تا 56 میلیارد تن از معادن را در این استان اکتشاف کرده‌ایم و برآوردمان این است که اگر این حلقه‌ها را تکمیل کنیم ظرفیت معادن ما 10 برابر مقداری است که اعلام شده است.
رییس‌جمهور با بیان این‌که زمین‌های کشاورزی بااستعداد و باقوت، استعدادهای انسانی شگرف و معجزه‌آفرین در این منطقه وجود دارد، گفت: خوشبختانه سرعت پیشرفت یزد سرعت بسیار خوبی است. چنان‌که هم‌اکنون مثلا شاهد هستیم که در فولاد ظرفیت عظیمی ایجاد شده است.
وی افزود: قبل از انقلاب تمام دولت وقت، شوروی سابق همگی با یک مراسم پرطمطراق توانستند فقط ظرفیتی معادل 550 هزار تن در این راستا ایجاد کنند اما هم‌اکنون ظرفیت تولید فولاد 5/5 میلیون تن است و این یعنی ما 10 برابر مقدار قبلی پیشرفت داشته‌ایم.
احمدی‌نژاد در ادامه با بیان این‌که سرعت حرکت یزد به خاطر طبیعت و بالاتر از آن به خاطر مردم و بالاتر از آن به خاطر ایمان مردم سرعت بسیار خوبی است، خاطرنشان کرد: ما برای توسعه‌ی صنعت یزد همه جور حمایتی خواهیم داشت و معتقدیم یزد باید یکی از قطب‌های اصلی صنعت ایران شود و این شدنی است.
رییس‌جمهور گفت: از ویژگی‌های طرح‌های صنعتی این است که همگی آن دست بخش خصوصی یعنی مردم است و این روند می‌تواند یک الگو برای کل کشور قلمداد شود و اگر در یزد بتوان چنین رویکردی را داشت یعنی در همه جای ایران می‌شود چنین کرد.
و در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این‌که امروز ساختن ایران ماموریت الهی همه‌ی ماست، افزود: ملتی که دارای مکتب و پیام است اگر نتواند الگویی از یک جامعه‌ی پیشرفته را ارایه کند قدرت نفوذ مکتب و پیام او کاهش پیدا می‌کند و چه بسا علامت سوال در برابر او قرار خواهد گرفت.
احمدی‌نژاد اظهار کرد: امروز باید ایران را به عنوان پشتوانه حقانیت مکتب و آرمان ملت ایران بسازیم و ساختن ایران متکی بر استعدادهای طبیعی، همت و اندیشه‌ی مردم ایران باید انجام شود.
رییس‌جمهور گفت: تا زمانی که نگاهمان به جای دیگر بود و می‌خواستیم جا پای دیگران بگذاریم ساختن یک کارخانه سال‌ها طول می‌کشید اما از زمانی که تصمیم گرفتیم خودمان بسازیم و خودمان عمل کنیم با سرعت کارها را انجام می‌دهیم.
وی با بیان این‌که امروز پیچیده‌ترین طراحی‌های مهندسی و صنعتی به دست جوانان همین سرزمین انجام می‌شود و عظیم‌ترین مجتمع‌های صنعتی و علمی به دست مردم خودمان محقق می‌شود، به پرتاب موجود زنده به فضا به عنوان یکی از دستاوردهای مهم علمی کشورمان اشاره کرد و گفت: رسیدن به چنین جایگاهی یعنی درنوردیدن مرزهای چندین رشته‌ی تخصصی علمی دنیا.
احمدی‌نژاد در عین حال خاطرنشان کرد: البته باید از تجربیات دیگران استفاده کرد اما نباید دنبال آنها راه افتاد؛ چرا که تنها راه، راهی نیست که آنها رفته‌اند.
رییس‌جمهور با مورد توجه قرار دادن تحقیقاتی که درخصوص قنات‌ها در ایران انجام شده است، گفت: ای کاش وزارت علوم ما بجنبد و بحث قنات را در دانشکده‌های مهندسی، نیرو و عمران تئوریزه و به جوانان ما منتقل کند؛ چرا که اینها باعث ایجاد خودباوری و اعتماد به نفس در جوانان ما خواهد شد و این جوانان ما هستند که می‌ت وانند انقلاب صنعتی و علمی ایجاد کنند.
وی با بیان این‌که ما باید این قطار ساختن را با سرعت روزافزون جلو ببریم، اظهار کرد: آرزوی امام (ره) ساختن ایران بود و آرزوی مقام معظم رهبری ساختن ایران است. ایران باید با همت، آرمان، منابع ایرانی ساخته شود و الگویی در برابر ملت‌ها قرار دهد تا همه باور کنند اگر یک ملتی تصمیم گرفت پای پرچم عدالت، پیامبر اعظم و اهل بیت (ع) حرکت کند در زندگی مادی هم موفق خواهد بود.
احمدی‌نژاد از ظهر امروز شنبه برای افتتاح چند پروژه‌ی عمرانی وارد استان یزد شد و پروژه‌های مختلفی چون بهره‌برداری از بخش گازی نیروگاه 484 مگاواتی سیکل ترکیبی شیرکوه، کارخانجات شیشه اردکان، کمربند حلقوی شهرهای اردکان ‌ میبد، پروژه مجتمع فولاد اردکان و کاشی‌سازی میبد از جمله برنامه‌های او بود.

/2727

کد خبر 277485

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین