فاز دوم طرح توسعه بندرشهید رجایی عصر روز گذشته با حضور رییس جمهوری، وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افتتاح شد.

عطاء اله صدر، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در خصوص ویژگی های این فاز بندرشهیدرجایی گفت: با عملیاتی سازی فاز دوم طرح توسعه بندرشهید رجایی، این بندر ضمن تبدیل شدن به بندرنسل سوم، قابلیت های پهلودهی به کشتی های بزرگ سوپرپاناماکس را بدست آورده است.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، با بهره برداری از این طرح که با اعتباری حدود 410 میلیون دلار ساخته شده ، بندر شهید رجایی به بنادر نسل سوم پیوسته و قابلیت پهلو دهی به کشتی های بزرگ سوپر پاناماکس ایجاد می شود.
او مشخصات اصلی این پروژه را احداث شش پست اسکله به طول دو هزار و 20 متر و با عمق 16 متر ، انجام هفت میلیون متر مکعب لایروبی در حوضچه ها و استحصال 80 هکتار اراضی جهت محوطه سازی عنوان کرد.
صدر تصریح کرد:با بهره برداری از این طرح ظرفیت تخلیه و بارگیری بندر شهید رجایی از سه میلیون TEU به شش میلیون TEU کانتینر در سال افزایش می یابد.
گفتنی است، بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر کشور هم اکنون بیش از 60درصد صادرات و واردات کالا برعهد دارد و به دروازه طلایی ایران معروف است.

3131

کد خبر 278160

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پدرام UA ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۳
    5 0
    g لطفا جاده باریک اسکله شهیدرجایی راهم به بزرگراه تغییردهید تا حجم ترافیک 6میلیون کانتینر رادرسال راداشته باشد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین