انتقاد مخاطبان خبرآنلاین از گزارش مرکز آمار در خصوص وضعیت بازار مسکن در نیمه اول سال جاری

محمد هیراد حاتمی: « کدام استان رکورد دار ارزانی قیمت و اجاره مسکن است؟ / جدول اجاره و قیمت مسکن طی نیمه اول سال 91 » این تیتر گزارشی بود که بر اساس آخرین اطلاعات مرکز آمار ایران منتشر شد. داستان هم از این قرار است که مرکز آمار اعلام کرده که در نیمه نخست سال جاری متوسط قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در مناطق شهری کشور به 980 هزار تومان رسید و اجاره بهای یک واحد مسکونی 100 متری طی همین دوره زمانی رقمی معادل 528 هزار تومان تخمین زده می شود. تا اینجا با گزارشی مواجه هستیم که مرکز آمار ایران آن را تهیه کرده و در آن کلی با عدد و ارقام نمایش داده شده که در بخش مسکن در نیمه نخست سال جاری چه گذشته است. در مقابل مردم وقتی چنین گزارشی را می خوانند چه نظراتی دارند؟ کاربری بدون نام وقتی این گزارش را در خبرآنلاین خوانده نخستین اظهار نظر را در میان مخاطبان به این شکل مطرح کرده است: « متاسفانه جایی که کمترین قیمت ها و بیشترین قیمت ها دیده می شود پای دلالان مشاهده می شود! کمترین برای خرید از شما و از چنگ درآوردن و بالاترین برای انداختن و فروختن!! »

« نیما الیاس » مخاطب دیگری است که او هم با بهره گیری از علامت تعجب نظر خود را اینگونه نوشته است: « مشکلی نیست، همه چی آرومه! »

آقا یا خانم « رفیعی » هم وقتی گزارش مرکز آمار درباره قیمت مسکن در نیمه نخست سال جاری را خوانده بیان کرده که این آمار در رابطه با استان خراسان رضوی اشتباه است و جزییات این ادعای خود را هم نوشته است: «  این آمار در رابطه یا خراسان رضوی اشتباه است، در کلان شهر مشهد قیمت اپارنمان از 1 میلیون تومان شروع می شود الی 5 میلیون تومان..... بر فرض اگر میانگین را حساب کنیم در مشهد متری 2 میلیون محاسبه می شود، در کل میانگین کل استان بیشتر از آمار است،،مخصوصا اینکه بار ها و بار ها به ما ثابت شده که آمار ها در ایران غیر واقعی است. »

«محسن » دیگر کاربر خبرآنلاین که به نظر می رسد او هم ساکن شهر مشهد باشد گفته های « رفیعی » را اینگونه کامل کرده است : « قیمت متوسط هر متر آپارتمان در مشهد حدود 2 میلیون است .در اوایل سال هم 1800 بوده است »

ساکنان شهر مشهد فقط این آمار را « غیر واقعی » و « اشتباه » ندانسته اند به طوریکه « محمدبلالی » همین نکته را درباره استان بوشهر اعلام کرده و اعتقاد دارد این آمار بر اساس وضعیت موجود بوشهر هم صحیح نیست: « این آمارصحیح نمی باشد. بوشهرهم ازلحاظ اجاره بهاوهم ازلحاظ بهای تمام شده مسکن ازابتدای سال تاکنون نزدیک به 70%افزایش قیمت ملموس می باشد. »

« هادی » دیگر کاربر خبرآنلاین است که آمار منتشر شده درباره مسکن در نیمه نخست سال جاری را با شرایط همدان تطبیق داده و آن را غلط عنوان کرده است: « با سلام در شهر همدان آپارتمان ازمتری 1500000شروع می شود تا 4000000 این آمار غلط می باشد. » 

در این میان  و درست در شرایطی که کاربران خبرآنلاین از شهر متفاوت درباره آمار مرکز آمار و آنچه در شهر شان می گذرد نوشته اندف کاربری « بدون نام » موضوع را به سویی دیگر برده و پرسیده است: « این آمارها رو از کدوم بقالی آوردین ؟ »

 فرد دیگری « بدون نام » هم وقتی گزارش مربوط به آمار قیمت مسکن در نیمه نخست سال جاری را خوانده سوالی مطرح کرده است: «معذرت میخوام اونوقت کجای کرج میشه با متری 800هزار تومن خونه خرید؟ »

مخاطبی « بدون نام » هم به نظر می رسد از آنچه خوانده گیج شده است: « متوسط کشور رو یه بار دیگه بزن تو ماشین حساب. گیج شدم. »

« سعید » این آمار را برای خراسان جنوبی خنده داره  عنوان کرده است: « این آمار برای خراسان جنوبی خنده داره حتی تو روستاها هم با این قیمتها انبار اجاره نمیدن چه برسه به خونه. »

کاربری با نام « مجی » واکنش خود به آمار منتشر شده درباره قیمت مسکن را به این شکل نوشته است: « این آمار چون در سطح استان هست بدرد نمی خوره. آمار کلان شهرها رو که اکثر جمعیت شهری رو شامل میشه نباید با شهرهای کوچک چندهزار نفره که قیمتهای بسیار پایینی داره قاطی کرد تا بزور اثبات کنید قیمتها بالا نیست. »

 « محمد » در میان افرادی که اظهار نظر کرده اند سومین فردی است که آمار مشهد را اشتباه می داند: « آمار خراسان رضوی اشتباه است. »

« بدون نام » دیگری هم گفته است که البته در اصفهان هم در بدترین جا کمتر از 1.5 میلیون آپارتمان پیدا نمی شود.

فرد دیگری از استان بوشهر با نام « احمد » صحبت های همشهری خودش را اینگونه تایید کرده و نوشته است: « اگه بوشهر زمین متری 239 هزار تومن سراغ دارید لطفا آدرس بدید. جای متوسط شهر زمین زیر یک میلیون و پونصد. گیرت نمی آد. اپارتمان معمولی هم متری حداقل دو - دو و پونصد. »

مخاطبی « بدون نام » درباره آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار و تطبیق آن با استان قزوین به این شکل اظهار نظر کرده است: « در قزوین بنای کلنگی به طور متوسط 700 هزار تومان می باشد. با این اعداد و ارقام و بازی با روشهای آماری نمی توان مرد م را حتی یک لحظه از استرس مسکن دور کرد. »

« میم » کاربری است که از طنز وام گرفته و نظر خود را به این شکل مطرح کرده است: « قابل توجه مرکز آمار!، اونجایی که متری 831 هزار تومنه دیگه اسمش اصفهان نیستا!!!! یه 100 کیلومتری خارج شهره! »

آخرین اظهار نظر کاربران خبرآنلاین هم به فردی « بدون نام » ارتباط پیدا می کند که نوشته است: « بنده الان در قزوین در یک آپارتمان 50 متری 10 ساله در یک منطقه معمولی ماهیانه 500000 اجاره می دم. » 

3939
 

کد خبر 279071

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
    3 1
    توی روستاهای کرمان هم به این قیمت نمیدن. توی کرمان حداقل قیمت اپارتمان نوساز 1500000 تومانه تا متری 6 میلیون هم میرسه
  • بدون نام IR ۲۱:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
    6 0
    در تبریز ارزانترین قیمت اجاره مربوط به مسکن مهر است که خارج از محدوه شهری میباشد (همان 100 کیلیومتری) 5 میلیون پیش 200 هزار تومن اجاره البته امسال سال بعد چقدر خواهد شد خدا میداند ؟؟؟
  • بدون نام IR ۰۷:۲۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۸
    9 0
    راستی از کودکانی که در درسه چه خبر سوختند چهره شان چه شد کسی به فکر جراحی پلاستیک انان هست باید صورتشان ر مثل روز اول کنیم تو را خدا پیگیری کنید یک شماره حساب هم بزارید همه پول جمع کنیم بفرستیمشون خارج از کشور درمان بشون به خدا همین بی تفاوتی هاست که برکت را از ایران برده مسولین دزدند بدند ما که بد نیستین به خاطر خدا دست به کار شید
  • سعادتمند IR ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۸
    3 0
    آقا همش غیر واقعیه ... در شهر ما کاشمر الان خونه متری 1500000 تا 2000000 می باشد و مشهد هم بالای 2 میلیونه ...
  • بدون نام IR ۲۱:۴۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۳
    1 0
    مسکن رو به ارزانی است رکود مسکن تا مدتها ادامه دارد حداقل 50 در صد حباب قیمتی است این قیمت ها فقط خیالبافی است
  • بی نام A1 ۲۰:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    1 0
    ارومیه قیمت خانه های فروشی قبلاهفته ای10تومن میامدروش الان هر هفته 100ملیون می‌کشند رو قیمت .رواجاره ها از200هزار بگیر بروتا500هزار آمده رو رهن ها 5ملیون تا40 ملیون فقرا فقیرتر اغنیا غنی تر شکرشکرشکر

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین