سایت رسمی باشگاه تراکتورسازی نوشت:

کانون هواداران باشگاه در اقدامی ابتکاری قصد دارد تا با ایجاد هماهنگی با کلیه هواداران طرحی از تشویق را به نمایش بگذارد. طرحی که کانون ارائه کرده است به شرح زیر است: قبل از آغاز مسلبقه ( قبل از سوت داور) سکوت مطلق در ورزشگاه حاکم می شود. و با سوت داور که نشانه شروع بازی است با شعار معروف " بیر ، ایکی ، اوچ ، تراکتور ، تراکتور و ... هواداران تراکتورسازی آغاز اولین مسابقه رسمی خودشان در آسیا را فریاد خواهند زد.
 

251 41

کد خبر 279109

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۱۵:۱۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
    19 4
    یاشاسین ترختور
  • جنوبی IR ۱۵:۳۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
    13 5
    سال دیگه آسیامنتظرفولادباشه.فکرشوبکن فولادوتراکتورو...؟استقلال؟سپاهان؟
  • علی IR ۱۶:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
    13 3
    بیر ، ایکی ، اوچ ، تراکتور ، تراکتور
  • عادل IR ۱۷:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
    6 24
    چه خنک :) چه ذوق و هیجانی دارن پیش خودشون یه بار رفتن آسیا اینا ولش فقط فرهاد مجیدی :)
  • کام کام IR ۲۰:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
    38 5
    خداوکیلی یه استقلالی دوآتشه هستم ولی باتمام وجودم در مقابل تیمهای بیگانه ازهرتیم ایرانی حمایت میکنم حتی . . . پرسپولیس ، چون اینجا دیگه صحبت رنگ نیست بلکه آبروی ایران ملاکه . از اعماق قلبم آرزو میکنم تراکتور پیروز و با افتخار از زمین مسابقه خارج شود . ازتمام استقلالیهای باصفا و متعصب تقاضا میکنم دراین بازی با هواداران سرخ جامگان تبریزی یکصدا فریاد برآوریم : تراکتور قهرمان - افتخارایران .
  • بدون نام IR ۲۳:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
    17 8
    ان شاالله 8 اسفند بر الجزیره غلبه میکنیم و به لطف خدا در 18 اسفند استقلال را شکست داده وقهرمان لیگ برتر خواهیم شد انشاالله تعالی / برای تشویق تراکتور به ورزشگاه می آییم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین