در سوانح رانندگی که طی 24 ساعت گذشته در مناطق مختلف کشور رخ داد، 12 نفر کشته و 20 نفر دیگر مصدوم شدند.

رئیس مرکز کنترل و فرماندهی راهور ناجا از کشته شدن 4 نفر و مصدومیت 2 نفر در حادثه برخورد 2 کامیون کشنده و یک کامیون باری در استان قم خبر داد.

سرهنگ رضا سلبی، درباره جزییات این حادثه به فارس گفت: ساعت 10 و 20 دقیقه صبح روز گذشته در کیلومتر 19 محور قدیم قم-تهران در استان قم بر اثر برخورد یک کامیون کشنده بنز با یک کامیون باری رنو و کامیون کشنده کاماز، 4 نفر جان خود را از دست دادند و 2 نفر مجروح شد.

رئیس مرکز کنترل و فرماندهی راهور ناجا گفت: علت این حادثه توسط کارشناسان پلیس راه عدم توجه به جلو و خواب‌آلودگی راننده کامیون بنز اعلام شده است. 

 

سه کشته در تصادف محور تبریز- ارومیه
تصادف در محور تبریز- ارومیه سه کشته برجا گذاشت.
رییس پلیس راه های آذربایجان شرقی گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه خودرو پیکان با یک دستگاه تریلی در محور تبریز - ارومیه، سه نفر از سرنشینان پیکان جان باختند. یک نفر نیز در این حادثه مصدوم و به بیمارستان امام رضا (ع) تبریز منتقل شد.
سرهنگ فرجی به واحد مرکزی خبر گفت: در حادثه دیگر در جاده صوفیان - شبستر براثر برخورد یک دستگاه خودرو سواری پیکان با یک دستگاه خودروی آر دی پنج نفر مصدوم شدند. علت این دو حادثه بی احتیاطی و رعایت نکردن سرعت مطمئنه اعلام شده است.
 

سه کشته در حوادث رانندگی گیلان
حوادث رانندگی در گیلان سه کشته بر جا گذاشت.
سرپرست پلیس راه گیلان به واحد مرکزی خبر گفت: راننده خودرو آردی بر اثر بی توجهی به سمت جلو در جاده رشت به تهران در محدوده سنگر با کامیونی برخورد کرد و جان باخت.
سرهنگ مهیار رستگار افزود: در ماسوله هم یک وانت بار به علت سرعت زیاد و ناتوانی راننده در کنترل خودرو واژگون و راننده کشته شد.
وی گفت: بر اثر واژگونی خودرو ال 90 در جاده رشت به قزوین نیز یکی از سرنشینان آن جان باخت.
 

 

تصادف در جاده نیشابور به تربت‌حیدریه هفت نفر مصدوم به‌ جا گذاشت
محمد‌ حسن کمال‌الدینی، سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور از تصادف دو پراید در جاده نیشابور به تربت‌حیدریه و مصدوم شدن هفت نفر خبر داد و به مهر گفت: این حادثه در حوالی کشتارگاه مرغ این جاده اتفاق افتاد که دو دستگاه آمبولانس پایگاه دو و یک شهری به محل اعزام شدند.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور گفت: امدادگران اورژانس پس از انجام اقدامات اولیه، بستن شکستگی‌ها و آتل‌گیری مصدومان را به بیمارستان 22 بهمن و حکیم این شهرستان برای درمان اعزام کردند.

 

یک کشته در واژگونی خودرو در محور بجستان – فیض آباد
واژگونی خودرو پژو 405 در محور بجستان –فیض آباد 3 کشته و مجروح برجای گذاشت.
جانشین فرمانده پلیس راه خراسان رضوی به واحد مرکزی خبر گفت: در این حادثه که بامداد امروز شنبه رخ داد راننده پژو در دم جان باخت و 2 سرنشین آن نیز به شدت مجروح شدند.
سرهنگ امیاری، علت این حادثه را ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه به سبب خستگی و خواب آلودگی اعلام کرد.
 

 

یک کشته در تصادف محور شیراز – بندرعباس
حادثه رانندگی در محور شیراز - بندرعباس یک کشته برجا گذاشت.
فرمانده پلیس راه فسا به واحد مرکزی خبر گفت: در این سانحه که امروز شنبه بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی پراید و بک دستگاه پژو 405 روی داد ، راننده پراید جان باخت و سه سرنشین دیگر زخمی شدند.
سروان آزادی علت این تصادف را سرعت غیر مجاز و انحراف به چپ خودروی پژو اعلام کرد.

47282

کد خبر 279998

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۹:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    8 0
    داستان تکراری و تا ابد تکرار شدنی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین