ایسنا نوشت:

سرمربی سپاهان اصفهان پس از باخت مقابل الغرافه گفت: حریف با استفاده از مهارت انفرادی سیسه و نه نه پیروز شد.
زلاتکو کرانچار سرمربی سپاهان پس از باخت سه بر یک تیمش مقابل الغرافه قطر در لیگ قهرمانان آسیا در نشست خبری پس از این بازی گفت: با در بازیسازی و دقایق بیشتری از بازی از حریف سرتر بودیم. همچنین شانس گلزنی داشتیم و تا قبل از گل اول توپ و میدان در اختیار ما بود. همچنین گل مساوی را روی اشتباه فردی دریافت کردیم.
وی ادامه داد: پس از دریافت گل اول، تملک‌مان روی توپ و میدان و بازیسازی بیشتر شد، اما جبرئیل سیسه و آندرسون نه نه امروز از مهارت‌های انفرادی خود استفاده کردند و به مراتب بهتر از بازی الهلال ظاهر شدند. ما به بازیکنان خودمان گوشزد کرده بودیم که در صورت فضا دادن به این دو بازیکن، قابلیت بازیسازی و به خطرانداختن دروازه ما را خواهند داشت، اما ما امروز از همین نقطه ضربه خوردیم.
کرانچار در پایان نیز درباره قضاوت گروه داوری در بازی امروز تصریح کرد: به نظرم داور پس از گل اول ما، از کنار دو موقعیت مشکوک به پنالتی به راحتی عبور کرد.
43 43
کد خبر 282181

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =