روز اول فرودین جاده های کشور بارانی هستند و همین لغزندگی سبب شده تا هم عبور و مرور سخت شود و هم لغزندگی حوادثی را رقم زده است.

به گزارش خبرآنلاین؛ ترافیک در جاده های شمالی همچنان زیاد است و بیشتر هم امروز جاده هراز قبل از امامزاده هاشم (ع)، ترافیک دارد.البته این ترافیک در محور کرج- چالوس هم وجود دارد.

آنطور که سرهنگ علیرضا جهانگیری معاون عملیات پلیس راهور در گفت وگو با خبرآنلاین اعلام کرد در استان گیلان محور رشت قزوین در محدوده منجیل و رودبار هم ترافیک زیاد است.در دیگر جاده های کشور هم این ترافیک وجود دارد.بیشترین ترافیک در جاده اصفهان و شیراز است و مسافران باید با حوصله بیشتری در این مسیرها رانندگی کنند.


آب و هوا
استان اصفهان، چهارمحال و بختیاری و کرمان در تمام محورها با بارش باران همراه است. همچنین در استان اصفهان محور سمیرم به شهررضا و محور دامنه، بارش خفیف برف گزارش شده است. همچنین در محور داران به الیگودرز در استان لرستان بارش خفیف برف و در محور اردکان به نایین در استان یزد و محور کرمان بافت در استان کرمان بارش پراکنده باران اعلام شده است .


حوادث جاده ای
سرهنگ جهانگیری درباره حوادث رانندگی در روز گذشته گفت:خوشبختانه تاامروز حوادث کمی در جاده داشتیم و در مقایسه با سال قبل آمار تصادف پایین است.
وی ادامه داد: در خراسان جنوبی کیلومتر 25 محور قاین به گناباد وانت پیکانی واژگون شد که متاسفانه سه نفر فوت و یک نفر هم به بیمارستان منتقل شد که علت حادثه خواب آلودگی راننده بوده است.
سرهنگ جهانگیری با بیان اینکه در آزاد راه قزوین- زنجان کیلومتر 80 ، یک پژو 405 با یک دستگاه تریلر هوگو در برخورد شدیدی داشتند افرود:در این حادثه دو تن جانشان را از دست دادند ودو نفر دیگر را هم مجروح شدند.
47232

کد خبر 283353

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین