روزنامه جمهوری اسلامی در نخستین شماره خود در سال 92 با رویکردی انتقادی به دولت در سرمقاله​ای با عنوان «آیا گشایشی در راه است؟» نوشت:

·         در عرصه داخلی، کشور ما متأسفانه در سال‌های اخیر از اختلافات، پرخاشگری‌ها و بداخلاقی‌های سیاسی متحمل زیان‌های فراوانی شد. تأسف بیشتر از اینست که این بداخلاقی‌های سیاسی از سطوح بالای مدیریتی ناشی و به بدنه جامعه تزریق شد. این روش غلط، دقیقاً در جهت خلاف دستورات دینی و توصیه‌های بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی قرار دارد. آثار مخرب این روش را در تمام زمینه‌ها اعم از سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی لمس کرده‌ایم و حتی زیانی که از این ناحیه به وجهه بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران وارد شده است را نیز مشاهده نموده‌ایم.
·         در عرصه خارجی، درست است که هرگز نباید از اصول و آرمان‌های دینی و انقلابی و ملی خود کوتاه بیائیم و حفظ منافع ملی و مصالح کشور و ملت باید همواره در اولویت باشند، ولی تأمین این خواسته قطعی و غیرقابل اغماض را نباید از طریق پرخاشگری دنبال کرد. خود عنوان "سیاست" مفهوم مدیریت متعادل را در ذات خود دارد. بنابر این، آنان که در عرصه سیاسی فعال هستند باید بیش از هر چیز از ویژگی‌های "مدیریت متعادل" برخوردار باشند.
·         سیاستمداران انقلابی، قوی و صاحب اراده نه تنها هرگز در دام دشمنان قرار نمی‌گیرند بلکه روی گشاده و لحن مثبت را ابزاری برای رسیدن به اهداف اصولی و منطقی خود قرار می‌دهند. در همین دوران بعد از پیروزی انقلاب، سیاستمداران ما از این شیوه نیز استفاده کرده‌اند و به موفقیت‌های بزرگی نیز دست یافته‌اند. تغییر ناگهانی این شیوه صحیح و اعلام خصومت با این و آن و ادعاهای عجیب و غریب و دست نیافتنی همچون مدیریت جهانی، سیاست خارجی ما را به وادی خطرناکی کشاند که مشکلات امروز را پدید آورده است.
·         انتخابات ریاست جمهوری یازدهم که کمتر از دو ماه و نیم دیگر برگزار خواهد شد، مقطع مهمی برای تلاش در جهت انتخاب راه صحیح است. اکنون هیچکس، چه حامیان دولت کنونی و چه مخالفان آن، تردیدی ندارند که این دولت آنگونه که توصیف شده بود و خود را توصیف کرده بود، نبوده و نیست و کشور اکنون به یک دولت طراز آرمان‌های انقلاب اسلامی نیاز دارد. انتخابات رئیس جمهوری که بتواند چنین دولتی را بر سر کار بیاورد، به یک انتخابات همراه با اخلاق سیاسی سالم نیازمند است. اگر چنین شود، گشایش هم در راه خواهد بود.

/2929

کد خبر 284772

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام EU ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    29 2
    آفرین! البته فقط تیتر رو خوندم نه متن رو !
  • بدون نام IR ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    40 3
    الان دیگه؟! چند ساله اطلاح طلب ها اینو میگفتن؟!
  • بدون نام IR ۱۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    15 2
    اگر شما ها بذاريد و تعريف خود را به ديگران تحميل نكنيد همچنان كه قبلا چنين كرديد و امروز بابت سركار آوردن اين دولت حداقل يك عذرخواهي بدهكاريد اگر شهامت داريد در غير اينصورت اينقدر نسخه و دستورالعمل نپيچيد.
  • بدون نام IR ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    13 1
    جز افسوس چه باید گفت سیاست های خارجی افراطی کشور را به این روز انداخت و این همه تشدید تحریمها و گرانی ارزاق و ندانم کاری های دولت چنین سر نوشتی برای مردم مسلمان رقم زد مدیریت جهانی و شهید هئوگو چاوز خواندن ها نتیجه اش جز این نباید انتظار داشت یک سیاستمدار باید دور اندیش و کلان نگر و با حفظ اولویت ملی در همه کار ها تصمیم بگیرد در دنیا دولت ها اولویت اولش رفاه اجتماعی مردمانش هست ایا دولت ما هم بفکر رفاه مردم هست نتیجه رامردم می بینند حدود پنج میلیون ایرانی در خارج زندگی می کنند و با اقوام خود در داخل ارتباط دارند وقتی مردم داخل از گرانی نالان هستند در ارتباط با انها چه می گویند چرا دولت به این مسایل توجه نکرد ایا اسلام عزیز حیف نبود که با عملکرد نا مناسب دولت مردم نالان و ناراحت شوند
  • بدون نام IR ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    11 0
    لطفا سوال بفرمایید از منتقدین عزیز اگه این حرفها اشنباه بود چرا همان روزها که این ادعاها بیان میشد کسی چیزی نمی گفت حتی تایید هم میشد و به ناگاه همه چیز تغییر کرده خوبهای گذشته بد و بدها خوب شدن . من طرفدار گروه و جناهی نیستم فقط این سوال برام پیش امد که مطرح کردم البته اونم فقط از روی جوانی و خامی