به گزارش خبرآنلاین، شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد از ساعت 8 روز 13 فروردین تا ساعت 8 روز چهارشنبه 14 فروردین، کیفیت هوای پایتخت در شرایط پاک بوده است.
این دومین روز هوای پاک تهران در سال 92 است. این درحالی است که در سال 91، تهران به روایتی 3 روز و به روایتی نهایتا 4 روز هوای پاک داشت.
روز پیشین هوای پاک تهران در سال 92، روز 5 فروردین بود.
شاخصی که شرکت کنترل کیفیت هوای تهران برای میزان آلودگی سیزده بدر اعلام کرده، 47 است. یعنی سه واحد پایین حد سالم. البته روز 12 فروردین هم اوضاع بد نبود؛ شاخص روی 52 قرار گرفت و کیفیت هوا در آستانه پاک.
ضمنا در روزهای گذشته، کیفیت هوای تهران عمدتا در شرایط سالم بوده است و نه ناسالم نرسیده. این هوای خوب هم به لطف مسافرت های برون شهری تهرانی ها و البته نسیم و شرایط جوی مناسب است. شاید از شنبه 17 فروردین باید در انتظار هوای آلوده تری باشیم.
4747
نظر شما