۰ نفر
۱۷ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۵

"پایتخت2" اگرچه شوخی های تکراری داشت و صحنه هایی که گاهی شائبه "آب بستن" را پیش می آورد اما دوست داشتنی بود. بدون شک عوامل متعددی را می توان در توفیق این سریال برشمرد اما گمان می کنم یکی از مهم ترین دلایل توفیق "پایتخت" این بود که غالب بینندگان خود را در آیینه آن به تماشا مینشستند.

خیلی از احوالات  خود را به عینه در شبکه ای می دیدند که معمولا از نمایش آدم های واقعی پرهیز دارد و جز چند روز مانده به انتخابات  آدم های کوچه و خیابان را در آن نمایش نمی دهند. معیار خوب و بد بودن یک اثر نمایشی بدون شک انعکاس طابق النعل بالنعل با واقعیت های یک جامعه نیست . چه میزان از فیلم های خوبی که دیده ایم و به خاطر سپرده ایم  نمایش مستندی از آدم های آن جامعه بوده اند؟ اصلا این میل دیدن آدم های دور و برمان در آثار نمایشی از کجا آمده؟ من فکر می کنم از بس آدم های واقعی در دیگر عرصه ها غایبند که وقتی  آن ها را در آثار نمایشی می بینیم  تا بدین اندازه ذوق زده می شویم. یا به عبارتی دیگر فعلا فقط در عرصه آثار نمایشی است که امکان رویت آدم های واقعی را_البته آن هم به ندرت و  باید تاکید کنم تا حدودی واقعی و نه خیلی واقعی_ داریم. ما در رسانه ای که آن را ملی نام نهاده اند آدم واقعی که از پوست و گوشت و خون و عصب ساخته شده باشد  نمی بینیم. هرچه می بینیم از مدیر و مجری و بازیگر و سیاستمدار و فوتبالیست و کارشناس امور معنوی  و شومن و...الخ، همه و همه تصنعیند . بدجوری هم تصنعیند. همه در حال بازیند. آن هم بازی بد و نچسبی که هیچ کس را خوش نمی آید. پس بی وجه نیست که با دیدن آدم هایی که هم نماز می خوانند و هم ترانه می خوانند و دست می زنند این قدر ذوق زده می شویم.
 

کد خبر 285286

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 16
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ali77 IR ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
    77 8
    و بازیهایی بغایت روان و شبه زندگی از اقایان تنابنده و مهرانفر باعث این اقبال عمومی شد؛از روشنفکر و شبه روشنفکر تا توده مردم.
  • نوید IR ۱۵:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
    40 1
    به چند دلیل : 1- در این سریال برخلاف سایر سریالهای تلویزیونی و فیلمهای سینمایی خبری از زندگی های اشرافی و لوکیشن های آنچنانی و منازل دوبلکس و تریبلکس و ماشین های چندصد میلیونی نیست بلکه یک خانه و زندگی معمولی نمایش داده می شود. 2- قهرمان داستان برخلاف سایر سریالهای تلویزیونی و فیلمهای سینمایی یک بچه مایه دار و یک مرفه بی درد نیست بلکه یک فرد معمولی است با دغدغه هایی از جنس مردم. 3- برخلاف سایر سریالهای تلویزیونی و فیلمهای سینمایی شخصیت های داستان چهره های عروسکی نیستند که تنها جاذبه شان چهره های آرایش شده و گریم شده آنها باشد نه بازیشان. بلکه خودشان هستند !افرادی از جنس مردم! 4- داستان آن در انتها با عروسی و اتمام همه چیز به خیر و خوشی ! تمام نمی شود !!!!!!!
  • بدون نام IR ۱۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
    29 1
    "خیلی از احوالات خود را به عینه در شبکه ای می دیدند که معمولا از نمایش آدم های واقعی پرهیز دارد و جز چند روز مانده به انتخابات آدم های کوچه و خیابان را در آن نمایش نمی دهند!!"
  • بدون نام IR ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
    2 42
    پایتخت 2 به هیچ میزان به اندازه پایتخت1 موفق عمل نکرد.بسیار داستان بیجهت کش دار شده بود و به نوعی تنها میزان دقایق سریال را زیاد کرده بودند.نمیدانم مشکل کجاست که هر وقت در ایران تصمیم گرفته می شود مجموعه ای در قسمتهای مختلف ساخته شود موفقیت مجموعه اول را ندارد مانند زیر آسمان شهر،مرد هزار چهره و سایر مجموعه ها.تازه آقای مقدم گفته است سری سوم را نیز می خواهد بسازد که معلوم نیست آن چه می شود؟
  • بدون نام IR ۱۶:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
    21 4
    دمت گرم عالی گفتی. واقعا حرف دل مردم رو زدی...
  • محمد IR ۱۶:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
    20 1
    عالی بود
  • بدون نام EU ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
    34 1
    بنده به شخصه از اینکه تهران را آنطور که دیدیم نشان داد از این سریال خوشم آمد!
  • مسعود IR ۱۷:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
    25 1
    با این که ترجیح دادم عید امسال مسافرت نرم و در عوضش 5 تا کتاب مطالعه کنم اما لا به لای زمان های مشاهده تلوزیون موفق شدم دو قسمت پایانی این سریال را تماشا کنم که واقعا بعد از پایانش غبطه این را خوردم که ای کاش تمام قسمتش را میدیم. خیلی فیلم خوبی بود...
    • بدون نام IR ۱۸:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
      13 9
      غبطه خوردی یا غصه؟
  • بدون نام US ۱۷:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
    52 1
    چون دیالوگهاش کتابی نبود هرکدوم از بازیگرا تو نقش فرو رفته بودن و طبیعی بازی می کردند
  • هومن IR ۱۷:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
    37 3
    با نويسنده محترم موافقم خصوصاً در چند خط اول مطلب البته شوخي ها هرچند تكراري باز هم جذاب بود ولي آب بستن خصوصاً در قسمتهاي آخر مشهود بود . طوري كه بيننده احساس ميكرد كارگردان خسته شده و ميخواهد زودتر سريال را تمام كند .البته با تمام اين تفاسير سريال باز هم جذاب بود و بازي هاي درخشان آقايان تنابنده و مهران فر ستودني .اميدوارم شاهد قسمت 3 اين سريال هم باشيم به شرطي كه لوله ها توسط متن و قصه قوي آبندي شده باشند و نشتي نكنند!! در كل بنده پايتخت 2 را در حد پايتخت 1 نديدم وهنوز هم با ديدن چند باره پايتخت 1 لذت ميبرم و آن را با اجاره نشين هاي مهرجوئي مقايسه ميكنم كه بيننده از ديدن صد باره آن خسته نميشود
  • بدون نام IR ۱۸:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
    30 1
    واقعا یکی از عوامل موفقیت پایتخت ، تصنعی نبودن آنست... پس بی وجه نیست که با دیدن آدم هایی که هم نماز می خوانند و هم ترانه می خوانند و دست می زنند این قدر ذوق زده می شویم...
  • ماهان IR ۱۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
    21 8
    من سریال پایتخت رو بهترین سریال نوروزی انتخاب کردم. این سریال شروع خوبی داشت. ولی انصافا در ادامه ضعیف شد. البته امسال سریال ها خیلی ضعیف بودند و پایتخت باز هم بهترین سریال بود. اما اگر قسمت های پایانی این سریال رو می دیدم اصلا رای نمی دادم.
    • ahad IR ۱۹:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
      2 9
      خسته نباشی... دستت درد نکنه!
  • مهدی IR ۲۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
    13 0
    خب داداش معلومه دیگههههههه مازندرونی هستش کیف می کنیم دیگه داداااااااااااااااش
  • پیام DE ۰۱:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۸
    7 11
    واقعا تعجب می کنم که هنوز شبکه های صدا و سیما بیننده دارد !!