نماینده مردم بجنورد، استاندار خراسان شمالی را فاقد صلاحیت لازم برای احراز این پست دانست.

به گزارش خبرآنلاین، موسی‌الرضا ثروتی در نطق میان دستور به انتقاد از استاندارن خراسان شمالی پرداخت و گفت: در آستانه سال نو و در 28 اسفند ماه به دلیل بی‌تدبیری و فقدان تجربه استاندار خراسان شمالی شاهد حوادث تلخی بودیم که عید مردم منطقه را به عزا تبدیل کرد.

وی بدون اشاره مستقیم و دقیق به آنچه «حوادث تلخ» خوانده بود افزود: با اینکه هشدارهای لازم برای ارتقای شهر به شهرستان و وجود اختلافات و نارضایتی مردم به رئیس جمهور و وزیر کشور و معاونان اطلاع داده شده بود و قول‌های کتبی و شفاهی از آنها وجود داشت، اما با اقدامی خارج از قانون و ضوابط تقسیمات کشوری و عملکردی نسنجیده و بدون ابلاغ رسمی وزارت کشور سبب چنین حادثه‌ ناگوار شد.
عضو کمیسیون بودجه مجلس در ادامه، رسیدگی فوری به این موضوع را خواستار شد خاطرنشان کرد: احتمال تشدید بحران و خطری شدن شرایط وجود دارد و باید هر چه سریع‌تر موضوع حل و فصل شود.
ثروتی با انتقاد از عملکرد و انتصاب استاندار فعلی خراسان شمالی تصریح کرد: احمدی بیغش، استاندار فعلی دارای حداقل شرایط لازم و تجربه و تخصص احراز پست استانداری است و بدون اطلاع و هماهنگی با نمایندگان مجلس منصوب شده است.
وی با بیان اینکه استاندار خراسان شمالی در حال حاضر در تهران سکونت دارد، اضافه کرد: وی حاضر به زندگی در استان خراسان شمالی نیست، که این موضوع جای بحث دارد.
نماینده بجنورد در پایان از تغییر بیش از اندازه مسئولان در تمام مناصب استان خراسان شمالی انتقاد کرد.
/27220
 

کد خبر 285465

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کمالی IR ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
    2 1
    دهستان غلامان که از سوی استاندار خراسان شمالی به بخش معرفی گردیده است باید به شهرستان ارتقاء شود و بودجه تأمین امکانات لازم فراهم شود. رئیس جمهور باید بیشتر تا پایان دوره ریاست جمهوری به مشکلات اساسی دهستان غلامان بپردازد. مردمان راز و جرگلان مخالف شهرستان یا شهر شدن دهستان غلامان هستند چرا که از مدتها قبل راز به شهرستان التاسیس شده است.
  • شاكري IR ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۹
    0 1
    با سلام دهستان غلامان از لحاظ موقعيت مكاني مركزيت داشته وتمام روستاهاي اطراف بايستي از اين روستاي بزرگ عبور كنند حال راز را در نظر بگيريد كه در زاويه قرار دارد و حتي خود رازي ها نيز به اي موضوع اعتراف دارند كه راز صلاحيت مركزيت شهرستان را به لحاظ استراتژيكي ندارد .دولتمردان بهتر است به همه جوانب با ديدي معقولانه ومنطقي نگاه كنند .
    • مرتضی A1 ۰۷:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۸
      0 2
      من هم با شما موافقم
  • علی A1 ۰۳:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
    0 0
    باسلام از فاروج روستای خرق دومین روستای بزرگ فاروج هنوز جاده ندارد کجای این مملکت شما دیدید 3 کیلو متر بین باشمحله و ارمود اقاچی 9 سال طول بکشد ما باید کجا حرفمان رابزنیم که خریدار داشته باشد 9سال فکرشو بکن من حتی حاضر به مصاحبه هستم متشکرم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین