مهر نوشت:

عابر پیاده ای در جزیره کیش به طور معجزه آسایی از یک تصادف شدید جان سالم بدر برد.
عصر دوشنبه یک خودرو سواری و یک خودروی ون در یکی از بلوارهای اصلی این جزیره به شدت با یکدیگر برخورد کردند و در این تصادف عجیب عابر پیاده به طرز معجزه آسایی از زیر خودروی سواری با کمک مردم نجات یافت.

در این تصادف خودروی ون ازعقب با خودرو سواری برخورد کرد و شدت این برخورد در حدی بود که خودروی جلویی منحرف و پس از چرخیدن به دور خود با زنی که در کنار خیابان منتظر تاکسی بود برخورد و او را زیر گرفت. پس از این تصادف عابر پیاده که در جوی آب کنار بلوار زیر خودرو قرار گرفته بود با کمک مردم با کمال تعجب بدون جراحت خاصی بیرون کشیده شد و به طرز معجزه آسایی نجات یافت.

علت این حادثه سرعت زیاد و عدم کنترل راننده ون در برخورد با خودروی سواری عنوان شد.
47282

کد خبر 285847

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شیرین DE ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    121 2
    گرنگه دار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
  • بدون نام IR ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    40 0
    خدا رحم کنه، جنگه اینجا، رانندگی که نمیکنند
  • بدون نام IR ۱۷:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    34 1
    خدا را شكر
  • امير IR ۱۸:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    16 3
    شايد بدنش گرم بوده نفهميده
  • بدون نام EU ۲۰:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    4 10
    معجزه نبوده شاهکار مهندسی بوده. اتحادیه اروپا و اداره استاندارد های ایمنی آمریکا از سال 2000مقررات سختگیرانه ای برای حفاظت از جان عابران پیاده وضع کرده اند که کلیه خودروسازان ملزم به رعایت آن میباشند. از جمله برخورد عابر با ماشین با عابر پیاده.
  • عباس بختیاروند IR ۲۱:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    15 1
    بدون نظر خداوند حتی برگی از درخت هم پایین نخواهد افتاد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین