به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)، "علیرضا خانکشی پور" افزود: امنیت غذایی ایجاب می کند که در تولید برنج خودکفا شویم.
وی گفت: پیش بینی ها نشان می دهد که تا کمتر از یک دهه آینده، هرچقدر هم که نیاز به برنج داشته باشیم، نمی توانیم وارد کنیم. زیرا مقدار تولید جهانی برنج کاهش خواهد یافت و کشورهای تولیدکننده برای خود کشورشان تولید خواهند کرد.
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج کشور با اعلام اینکه ذخایر جهانی برنج به طور مرتب در حال کاهش است، خاطرنشان کرد: همچون سایر کشورها باید به فکر خودکفایی باشیم.
به گزارش اکونیوز، خانکشی پور افزود: تغییر ذایقه مردم از برنج خوش طعم و معطر ایرانی به سوی برنج دانه بلند، اشتباه بزرگی است که باید به زودی جبران شود.
وی خاطرنشان کرد: مسئولان کشور باید استراتژی خودکفایی برنج را جدی بگیرند و تاکید این است که همچون دیگر محصولات این محصول نیز از تولید کشور خودمان به مصرف برسد.
نظر شما