عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج کشور گفت: تغییر ذایقه مردم به برنج دانه بلند اشتباهی استراتژیک است .

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)، "علیرضا خانکشی پور" افزود: امنیت غذایی ایجاب می کند که در تولید برنج خودکفا شویم.

وی گفت: پیش بینی ها نشان می دهد که تا کمتر از یک دهه آینده، هرچقدر هم که نیاز به برنج داشته باشیم، نمی توانیم وارد کنیم. زیرا مقدار تولید جهانی برنج کاهش خواهد یافت و کشورهای تولیدکننده برای خود کشورشان تولید خواهند کرد.

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج کشور با اعلام اینکه ذخایر جهانی برنج به طور مرتب در حال کاهش است، خاطرنشان کرد: همچون سایر کشورها باید به فکر خودکفایی باشیم.

به گزارش اکونیوز، خانکشی پور افزود: تغییر ذایقه مردم از برنج خوش طعم و معطر ایرانی به سوی برنج دانه بلند، اشتباه بزرگی است که باید به زودی جبران شود.

وی خاطرنشان کرد: مسئولان کشور باید استراتژی خودکفایی برنج را جدی بگیرند و تاکید این است که همچون دیگر محصولات این محصول نیز از تولید کشور خودمان به مصرف برسد.

 

کد خبر 28592

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • گنجشک روزی IR ۰۸:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۶
    0 0
    حالا این برنج دانه بلند خارجی چرا نام ایرانی بر روی آن گذاشته شده؟ شاید نام وارد کننده اش باشد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین