۰ نفر
۲۱ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۶

فارس نوشت:

رئیس اتحادیه کشور طلا فروشان گفت: طلا و جواهر باید با سود 7 درصد و مالیات بر ارزش افزوده 6 درصد فروخته شود، در غیر این صورت برخورد جدی با متخلفان صورت می‌گیرد.

محمد کشتی‌آرای در پاسخ به این سوال که در برخی از واحدهای صنفی طلافروشی در سطح شهر تهران، سود فروش طلا 8 درصد محاسبه می‌شود ، اظهار داشت: این موضوع تخلف محض است و اگر شهروندان سندی برای این تخلف داشته باشند، قابل رسیدگی از طریق بازرسی اتحادیه است.

وی افزود: تنها موضوعی که در محاسبات قیمت مصنوعات طلا امسال افزایش داشته است، مالیات بر ارزش افزوده بوده که از نرخ 5 درصد به 6 درصد افزایش داشته و بقیه موارد هیچ‌گونه افزایشی نداشته است.

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر اظهارداشت: سود واحدهای صنفی برای فروش طلا و جواهر 7 درصد است، لذا هیچ واحد صنفی حق دریافت بیش‌ از این را ندارد.

وی افزود: مردم توجه داشته باشند که قیمت مصنوعات طلا شامل قیمت طلای خام، اجرت ساخت طلا، 7 درصد سود و اعمال 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده بر مجموع سه مورد فوق اضافه می‌شود.

کشتی‌آرای همچنین در پاسخ به این سوال که برخی واحدهای صنفی اطلاعیه‌ای را نصب کرده‌اند که طلا را فقط به صورت طلای آب شده خریداری می‌کنند، گفت: دستورالعملی در این خصوص صادر نشده است، اما این اقدام به صورت ابتکاری و منطقی است، برای آن که طلافروش عیار طلایی را که خریداری می‌کند مشخص می‌کند.

گفتنی است، برخی واحدهای فروش مصنوعات طلا در خیابان کریمخان و در خیابان ستارخان، به طور خودسرانه سود واحد صنفی خود را افزایش داده‌اند و حتی در مواردی مشاهده شده است که برای جواهرات سودی نزدیک به 20 درصد از خریدار دریافت می‌کنند.

3131

کد خبر 286073

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایمان IR ۱۶:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۱
    12 1
    جناب آقای رئیس اتحادیه طلا ؟ طلا که از ارزش افزوده معاف است لطفا این موضوع را بررسی کنید در ثانی چه کنترلی برای واریز آن ازسوی فروشندگان به خزانه ملی وجود دارد؟
  • بدون نام IR ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
    2 2
    طلا فروشها وقتی می خواهند طلا بفروشند آنرا به گرم محاسبه می کنند و وقتی می خواهند بخرند به مثقال آنرا حساب می کنند
  • حمید A1 ۰۵:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    2 0
    به چه دلیل 6 درصد ارزش افزوده را با مجموع قیمت خام، اجرت و 7درصد سود محاسبه میکنید؟ آیا خریدار به اجرت ساخت و 7 درصد سود فروشنده هم 6 درصد ارزش افزوده بدهکار است؟؟!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین