اعظم رامپناهی، معاون اطلاعات و آمار شورای فرهنگی اجتماعی زنان در خصوص آمار ازدواج در استان های کشور می گوید: آمار تعداد ازدواج ثبت شده به تفکیک استان نشان می دهد که به طور طبیعی تعداد ازدواج به ثبت رسیده در استان های پرجمعیت، بیشتر و در استان های کم جمعیت، کمتر است. بنابراین چنانچه نسبت تعداد ازدواج به ثبت رسیده به جمعیت هر استان را در نظر بگیریم، فراوانی وقوع ازدواج در استان ها به دست می آید.
رامپناهی می افزاید: از این رو به ترتیب استانهای خراسان شمالی با نسبت 49/1، اردبیل با 48/1، چهارمحال و بختیاری با 48/1 در صدر جدول قرار دارند و استان های تهران با نسبت 91/0 درصد، سیستان و بلوچستان با 95/0 و سمنان با 03/1 در انتهای لیست قرار دارند.
وی با بیان این مطلب که بر اساس آمار، استان تهران از نظر تعداد ازدواج در انتهای لیست قرار گرفته است تصریح می کند: آسیب شناسی ازدواج نشان می دهد که این معضل از یک سو با پدیده بیکاری مرتبط است و از سوی دیگر با توسعه یافتگی استانها رابطه مستقیم دارد.
اوالبته مشخص نکرد که استان تهران با بالاترین نرخ توسعه یافتگی، چگونه در قعر جدول جای گرفته است.
افزایش مدت زندگی مشترک تا 4 سال!
پیش از این، رئیس سازمان ملی جوانان استان تهران از رشد 21 درصدی آمار طلاق در شش ماه اول امسال در تهران خبر داده و گفته بود: یکی از دلایل این مسئله، دوری خانوادهها از مسائل اجتماعی و ارتباط مستقیم آنها با مسائل سیاسی است.
محسن زنگنه افزوده بود: آمار ازدواج در تهران در 6 ماهه اول سال سه و نیم درصد کاهش پیدا کرده است.
رئیس سازمان ملی جوانان استان تهران خاطرنشان کرد: افزایش کلاسهای مشاوره، فرهنگسازی و توانمند سازی جوانان در مبحث ازدواج سبب شده طول مدت ازدواج از یک سال به چهار سال افزایش یابد.
بررسی تعداد طلاق به نسبت کل جمعیت سال گذشته نشان مىداد که استانهاى کردستان با 21/0 درصد نسبت به جمعیت، استان تهران با 21/0 درصد و استانهاى خراسان و کرمانشاه با 19/0 درصد به ترتیب از نظر تعداد طلاق بیشترین درصد طلاق را داشتتد و در این لیست استانهاى سیستان و بلوچستان و ایلام در انتها قرار دارند. اما با افزایش 21 درصدی طلاق در استان تهران در سال جاری، اکنون رتبه اول به این استان رسید.بدین ترتیب، تهران از نظر آما طلاق، کردستان را پشت سر گذاشت.
نظر شما