مذاکرات هسته​ای حسن روحانی مدت​ها است که منتقدین فراوانی دارد.

بابک دربیکی مدیر روابط عمومی ستاد انتخاباتی حسن روحانی در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین، با بیان اینکه بارها روحانی به شبهات و اتهاماتی که درباره روند مذاکرات هسته​ایش وجود دارد، پاسخ داده و حتی در کتابش در باب استراتژی هسته ای و امنیت ملی، به آن پرداخته است، ادامه داد: البته مطرح کنندگان شبهات، ظاهرا خود را بی نیاز از کنکاش می دانند چون اساسا بر اساس وظیفه ای که برای خود قائل هستند، معمولا انصاف و عدالت را از دایره تفکر خود خارج کرده اند. در عین حال، آن ها تلاش هم نمی کنند به این پاسخ دهند که مثلا : اگرمذاکرات روحانی تا این حد ضعیف بود، چرا وضعیت کشور به مراتب در شرایط بهتری قرار داشت؟ چرا مقام معظم رهبری، با کارنامه ای که روحانی در مذاکرات هسته ای دارد و به زعم آن ها، سراسر مشکل دار است، از روحانی تقدیر می کنند؟ یا چرا وی همچنان نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی مانده اند؟
وی افزود: جالب است که یادآوری شود که مشاور سیاست خارجی و امور بین الملل مقام معظم رهبری، دکتر ولایتی، عملکرد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران در دوره آقای روحانی را نه تنها با آگاهی ایشان بلکه ناشی از «تدبیر» ایشان خوانده اند.
این عضو ستاد حسن روحانی ادامه داد: از یاد نباید برد که پاسخ به این بحث ها، برای اقناع مخاطب آگاه، نیازمند بحث های دیگری هم هست، مثلا این که چه کسانی در داخل از تحریم کشور سود می برند؟ سوداگران تجارت در تاجیکستان و دوبی چه کسانی هستند؟ چرا تمرکز بر واردات است و صادرکنندگان و تولید کنندگان با مشکلات عدیده ای مواجه اند و چرا درمدت کوتاهی چندین بخشنامه وارداتی و صادراتی متناقض صادر می شود که در نهایت تنها و تنها منافع افرادی خاص را تامین می کند که نانی از تحریم ها در کیسه های خود ذخیره کنند.  چرا دیپلماسی وزارت خارجه کاری کرد که روسیه و چین نیز طلبکارانه با این دولت برخورد کردند؟
دربیکی از اقبال برخی جریانات میانه رو ازهر دوجناح اصولگرا واصلاح طلب به حضور روحانی خبر داد و در واکنش به برخی فضاسازی​های منفی درباره نشست اعلام کانددیاتوری وی، همچون ایجاد شبهه در مدرک تحصیلی حسن روحانی، گفت: برخی رسانه​ها ترجیح می دهند بی توجه به اصول حرفه ای، کار خود را که همان ماموریت تخریب است، انجام دهد، بی آنکه حتی نام دقیق دانشگاه را جست و جو و یا پرسش کنند.
وی در پاسخ به سوالی که به علت این تخریب​ها اشاره داشت، گفت: این موضوع بیش از همه به ناکارآمدی افرادی مربوط است که برای انحراف افکار عمومی از پیامدهای رفتار و برنامه هایشان، توپ را به زمین دیگران می اندازند.
/2929
کد خبر 286678

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
    41 0
    روحانی با نظارت رهبری مذاکره می کرد...منتقدین در اشتباه مطلقند.
  • محمد IR ۲۰:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
    37 3
    این حرفها نه تازه گی و نه پایانی مردم خود نشخیص میدهند بنظرم در دوره آقای روحانی در بهترین شرایط عزت و اقتدار بوددیم که کرارا رهبری تایید نمودند همین که سه قدرت اروپایی را به تهران آورده و حقوق هستی را پذیرفتند در عرف دیپلماسی کاری بزرگ تلقی میشود که متاسفانه دولت بعدی با جارو جنحال و غرور کاذب نتوانست از آن استفاده و تبدبل به فرصت و حرکت بهتر بعدی نماید بلکه مصائب بوجود آورد که اینها همان کوتله های سیاسی بودند . اینبار مردم با توجه مصائب 8 سال اخیر تشخیص خوبی خواهند دادا با انتخاب آقای دکتر روحانی بعنوان رییس جمهور دوباره عزت و اقتدار ایران عزیز را به ارمغان خواهد آورد.
  • بدون نام US ۲۱:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
    14 0
    این کشتی تو باتلاق است طوفان نزده اب تمام شده باید دریا جزرومدش زیاد شود تا برسد والا ما هشت سال جنگیدیم امریکا وشوروی وفرانسه وانگلیس بودند ازمیراز فرانسه گرفته تا ناوهای امریکا حالا با چه شرکتها به انتخابات میایی
  • مسلم IR ۰۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
    2 1
    اطلاعاتم درمورد ایشان کمه اما فک کنم ایشان پسر بزرگ خاتمی از نظر اندیشه هستند اگر تجربه ای را که او در دوران صدرات خود بر شورای عالی امنیت ملی داشت را بعلاوه تجربیات این هشت سال بکند میبیند که در مقابل غرب جز با قد علم کردن و راست قامت ایستادن و قلدر بودن نمیتواند از آب گلالود غرب ماهی بگیرد . من بعید میدانم با رو دادن به غربیها بتوان به سودی رسید البته با کوچک شمردن خود در مقابل آنها شاید...! در ثانی آقا نسبت به زحمات مسئولین در تمام ادوار گذشته همیشه تشکر و قدردانی کرده اند اما این قدردانی ها معنی تایید عمل نیست.
  • ضیاء IR ۱۳:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
    10 1
    عملکرد بسیار خوب آقای دکتر روحانی باعث شد ایران در دوره اصلاحات به کشوری صلح طلب تبدیل شود و در جهان نامی برای خود دست و پا کند و بسیاری از روابط خارجی ایران با تدابیر آقای روحانی به ثمر نشست. بارها ثابت شده هرگاه شخصی خوب عمل می کند و باعث رشد و شکوفایی و پیشرفت میشود متاسفانه سایرین دست به تخریب شخصیت وی میزنند و این اتفاقی است که برای آقای هاشمی و آقای خاتمی هم افتاد. امیدواریم باز هم شاهد اینگونه اتفاقات نباشیم و مردم به بهترین گزینه که در حال حاضر دکتر حسن روحانی می باشد رای بدهند.
  • بدون نام IR ۱۴:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
    3 1
    منتقدی اگر ذره ای انصاف و قوه ی فکر واستدلال داشته باشند با یه مقایسه که حتی عامی ترین فرد هم از پسش میاد متوجه تفاوت سیاست خارجی درست ما در زمان ایشون با این 8سال گذشته خواهد شد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین