فارس نوشت:

سردار مجید بکایی جانشین وزیر دفاع در چهارمین جشنواره جوان سرباز که صبح امروز برگزار شد، گفت: پس از تست اولین نمونه موشک بالستیک ضد کشتی در خلیج فارس بلافاصله ناوگان دشمن خود را عقب کشید.

گزیده سخنان وی از این قرار است:

* کل هزینه ایران برای توان و اقتدار دفاعی 2 الی 3 میلیارد دلار است در حالی که آمریکا 650 میلیارد دلار در این زمینه هزینه می‌کند، اگر آمریکا به عراق و افغانستان آمده و دور تا دور کشورمان وجود دارد برای از بین بردن اقتدار نظامی‌مان است.
* موضوعاتی که غربی ها راجع به انرژی هسته‌ای ما مطرح می‌کنند حرف مفت است زیرا اگر ما انرژی هسته‌ای را کنار بگذاریم می‌گویند توان موشکی ، بعد می‌گویند حقوق بشر و بعد ولایت فقیه. آنها مرتب گفته‌اند که حمله می‌کنیم و مسائل نظامی روی میز است اما جرات نمی‌کنند و دلیل آن حضور ولایت در نیروهای مسلح است.
* در سال 86 نمایشگاهی در وزارت دفاع برپا شد تا مقام معظم رهبری دستاوردهایمان را مشاهده کنند و همه دستاوردهایمان را در آن نمایشگاه اعم از تسلیحات و موشک‌ها حاضر کردیم. حضرت آقا 4-5 ساعت همه نمایشگاه را دیدند و نزدیک ظهر شد و قرار شد ایشان برای مدیران ارشد صحبت کنند. ما پیش خود گفتیم که حتما از این دستاوردها اظهار خوشحالی خواهند کرد. اما ایشان فرمودند که شما موشک و هواپیما ساختید دست شما درد نکند ولی هر چه ساخته‌اید بقیه هم ساخته‌اند و پایتان را جای پای دیگران گذاشته‌اید. در حالی که شما ملت تمدن سازی بودید که هر چه غرب داشت از شرق به آنجا رفته بود. من از شما کار اولی می‌خواهم کاری کنید که دیگران نکرده‌اند. در آن زمان احساس کردیم کاری که حضرت آقا می‌خواستند، انجام ندادیم و به جای اینکه ناراحت و مایوس شویم با ولایتمداری به پیش رفتیم و دریافتیم با تسلیحاتی که دشمن نمونه آن را ساخته نمی‌توانیم با آن روبرو شویم و به دنبال نوآوری و کارهایی که دیگران نکردند، رفتیم.
* با استفاده از نیاز خودمان سلاح‌هایمان را تولید کردیم، در هیچ جای دنیا کشتی را با موشک زمین به زمین نمی‌زنند و از موشک کروز استفاده می‌کنند و انواع موشک‌های ضد کشتی، کروز هستند که احتمال زدن آن نیز زیاد است. در این زمان سازمان هوافضا به این فکر افتاد که چگونه می‌توان به طریقی دیگر کشتی‌ها را زد و با توجه به اینکه تهدید ناوگان دشمن در خلیج فارس حفظ شد در کمتر از یک سال موشکی را ساختند که از زمین به زمین تبدیل به زمین به دریا شد. این موشک از جو خارج می‌شود و دوباره با سرعتی 14-15 برابر صوت به کشتی برخورد می‌کند. وقتی اولین نمونه آن در خلیج فارس تست شد بلافاصله ناوگان دشمن خودش را عقب کشید.
*وقتی جنگنده بومی قاهر رونمایی شد دشمن ابتدا می‌گفت که ماکت و مقوا است و بعد تجزیه و تحلیل کردند و گفتند جمهوری اسلامی آن را برای مقابله با بالگردها طراحی کرده است. زیرا نقاط قوت ما قایق‌های تندروست و دشمن برای مقابله با آن از بالگرد استفاده می‌کند و آنها تحلیل کردند که این جنگنده با تکنولوژی گراند افکت قادر است در یکی دو متری سطح آب پرواز کند و بالگردهایشان را بزند. این تحلیل آمریکایی‌ها بود و ما با جرات می‌گوییم قاهر با هزینه دو الی 3 میلیون دلار یک جنگنده بسیجی برای حفظ خلیج فارس است و ثمره توجه به فرمان ولایت است.

* طی چند روز گذشته خدمت مقام معظم رهبری برای تبریک سال نو و ارائه گزارش سال رسیدیم که حضرت آقا فرمودند دست شما درد نکند ولی فقط کارهایی که کردید را نگویید کارهایی که نکرده‌اید هم بگویید.
/29220

کد خبر 287075

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
    2 0
    حضرت آقا فرمودند دست شما درد نکند ولی فقط کارهایی که کردید را نگویید کارهایی که نکرده‌اید هم بگویید.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین