ایسنا نوشت:

رییس اتحادیه کشوری مشاوران املاک معتقد است: تا زمان تثبیت نشدن نرخ ارز، بازار مسکن دچار فراز و نشیب‌هایی می‌شود و در سه ماه اول سال مسکن در رکود است.

همپای نوسانات نرخ ارز، مسکن هم بحث داغ محافل شده و هر کسی نگران از افزایش بیشتر قیمت‌ها هر روز قیمت‌های جدید را پیگیری می‌کند که در این میان عده‌ای سودجو به این بازار، جو افزایشی وارد می‌کنند که به گفته قلی‌خسروی باید تلاش شود در سال جاری از ساخت تورمی عبور نکنیم و صنعت اجاره را در کشور فعال کنیم.
به دنبال افزایش قیمت مسکن در نیمه دوم سال گذشته، عده‌ای در این بازار با هدف کسب سود، خرید و فروش‌های خود را افزایش دادند و عده‌ای نیز به دلیل نیاز به مسکن مجبور به خرید و فروش با قیمت‌های بالا شدند.
روند خرید و فروش حبابی قیمت‌های مسکن تا اواخر سال گذشته به گونه‌ای ادامه داشت که سه ماه پایانی سال گذشته شاهد بیشترین عقد قرارداهای مسکن بودیم و به گفته برخی مشاوران املاک و کارشناسان این بخش، افزایش تعداد قراردادها تحت تاثیر شرایط مختلفی از جمله ترس از گران‌تر شدن قیمت‌ها در سال جدید، متداول بودن افزایش خرید و فروش‌ هر ساله در پایان سال بود.
رییس اتحادیه کشوری مشاوران املاک معتقد است: تا زمان تثبیت نشدن نرخ ارز، بازار مسکن دچار فراز و نشیب‌هایی می‌شود و در سه ماه اول امسال بازار مسکن در رکود است.
از اواخر سال گذشته تاکنون پیش‌بینی‌های زیادی از سوی کارشناسان و صاحب‌نظران درخصوص وضعیت مسکن در سال 92 مطرح شد که در این اظهار نظرها بی‌ثباتی نرخ ارز مهمترین مسئله در بازار مسکن عنوان شد؛ عده‌ای معتقدند " تا زمان تثبیت نرخ ارز، بازار مسکن هم در تب و تاب است و روند افزایشی قیمت ادامه دارد". عده‌ای دیگر "رکود در بازار را پیش‌بینی کرده و می‌گویند قیمت واقعی مسکن در تابستان مشخص می‌شود".
مصطفی قلی خسروی با اشاره به اعلام افزایش 52 درصدی قیمت زمین کلنگی از سوی مرکز آمار ایران به ایسنا، گفت: باید تلاش شود در سال جاری از ساخت تورمی عبور نکنیم و صنعت اجاره را در کشور فعال کنیم.
وی با اشاره به تغییر دولت در آینده‌ی نزدیک، از مسئولان دولت جدید خواستار شد: پروژه مسکن مهر و بازسازی بافت فرسوده ادامه یابد تا وضعیت بازار مسکن جو آرام‌تری به خود گیرد.
پس از پیش‌بینی‌های مسکن از سال گذشته تاکنون، بر اساس گزارش‌های میدانی ایسنا و گفت‌وگو با صاحب‌نظران مسکن، این بازار در ماه اول 92 آرامش خود را نسبت به اسفندماه نشان داد و برخی مشاوران املاک مناطق مختلف تهران ادامه قیمت‌های سال گذشته در مسکن را عنوان کرده و می‌گویند تاکنون تغییری در قیمت مسکن نداشته‌ایم و بازار در رکور به سر می‌برد.
3939

کد خبر 287621

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۲:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
    12 1
    ایشون چون خودشون هم ساخت و ساز می کنند اشاره نمی کنند مشکل مسکن عدم اجرا ی قانون پیش فروش مسکن است ، قانونی که باید آیین نامه آن چند سال پیش تصویب می شد و هنوز در وزارت مسکن و قوه قضاییه معطل مانده است.
  • ترابی IR ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
    7 3
    درسته که افزایش نرخ ارز و سوداگری در گرانی مقطعی مسکن موثربوده اما علت گرانی درازمدت مسکن درشهرتهران و حومه ان وجود تقاضای بسیارشدید و مهاجرت افسارگسیخته است تا جاییکه 15درصدجمعیت ایران در تهران و حومه مستقر است. مشخصه که امکان ساخت مسکن و زیر ساخت برای چنین حجمی ازجمعیت وجودنداره. در مورد مسکن مهر هم باید گفت که این پروژه ها جذابیت زیادی برای ساکنین هسته مرکزی شهرها نداره و اکثر کسانیکه این واحدها را میگیرند یا میفروشند یا اجاره میدهند به مهاجران تازه وارد و کم درامد و باز روند مهاجرت تشدید میشه. جمعیت باید بطور متعادل در کشور توزیع بشه نه اینکه همه هجوم ببرند به یک منطقه چراکه مشکلات فراوانی ایجاد میکنه که یکیش کمبود مسکن
  • آرمان IR ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
    13 1
    هر وقت آقای خسروی مصاحبه می کنه میگه افزایش قیمت رخ نداده، بازار رکودی است و.... اما قیمت ها افزایش می یابد. واقعا اینگونه اظهار نظر عمومی جای تاسف دارد
  • بدون نام IR ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
    15 16
    این چه رکودیه که الان در شاهین شمالی خونه ای که هنوز کوبیده نشده و ساخته نشده با قیمت شش میلیون تومان پیش فروش شده!و رهن یه خونه 63 متری شده شصت میلیون! لطفا اظهاراتی دور از واقعیت نداشته باشین بذارین خودبخود یه چیزایی بشه.
  • نوید ر IR ۱۴:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
    18 10
    ما که رکود رو در بازار خرید و فروش مسکن داریم به عینه میبینیم. شش ماهه خونمون و سپردیم برای فروش، اما چهارتا مشتری هم نداشت!!
  • پیمان IR ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
    16 11
    من اگر جای دولت بودم به تهرانی ها یارانه نمیدادم میگفتم یارانه فقط مال شهرستان هاست اینطوری سیل حجوم جمعیت به تهران در طولانی مدت برعکس میشد
  • محمد رضایی IR ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    14 1
    خواهش میکنم به فکر جوانهایی باشید که می خوان تشکیل زندگی بدهند . فردا تو یک متر جا می خوابیم و اعمالمون به سراغمون میاد نه سندهای املاکمون . خدا لعنت کنه کسانی رو که قیمت مسکن را افزایش میدهند
  • ارش امینی IR ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۹
    0 0
    ایران همینه باید تلاش کرد که از قافله توررم عقب نمونیم هالا یا متل دللالان باشیم یا با توررم جلو بریم.اینم دیگه شرایته در ایران زندگی کردنه