ایسنا نوشت:

در پی واژگونی اتوبوس حامل مشمولان خدمت سربازی که روز گذشته در استان همدان رخ داد، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح ضمن ارائه توضیحاتی درباره آخرین وضعیت حادثه دیدگان از پیگیری ویژه این حادثه توسط نیروی انتظامی خبر داد.
سردار موسی کمالی در این باره گفت: روز گذشته مطابق اول اردیبهشت ماه، اولین اعزام مشمولان دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم و بالاتر از آن در سراسر کشور انجام شد.
وی ادامه داد: متاسفانه در جریان یکی از این اعزام‌ها که از وظیفه عمومی همدان به پادگان مالک اشتر ناجا در حال انجام بود، اتوبوس حامل 38 تن از مشمولان واژگون شد.
کمالی با بیان اینکه در پی این حادثه اغلب مشمولان به شکل سرپایی مداوا شدند گفت: اما یکی از این افراد دارای وضعیت جسمی نامناسب است که با هماهنگی‌های انجام شده وی به یکی از بیمارستان‌های مجهز در تهران منتقل می‌شود.
وی با اشاره به تبصره 4 از ماده 5 قانون جدید خدمت وظیفه عمومی گفت: بر اساس این قانون سربازان از زمانی که برای اعزام به یگان وظیفه عمومی مراجعه می‌کنند سرباز نیروهای مسلح محسوب شده و بیمه‌اند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه تمام هزینه‌های درمان و امور پزشکی این افراد نیز بر اساس همین قانون بر عهده ستاد کل نیروهای مسلح خواهد بود، تصریح کرد: در این مورد نیز تمامی هزینه‌های مربوط به درمان این مشمول نیز از سوی نیروی انتظامی انجام می‌شود و مراحل آن در حال پیگیری است.
وی همچنین درباره تاریخ جدید اعزام این افراد و تسهیلات در نظر گرفته شده برای آنان خاطرنشان کرد: آن دسته از مشمولان حادثه دیده که به شکل سرپایی مداوا شده‌اند و داوطلب اعزام به خدمت هستند می‌توانند مراجعه و به خدمت سربازی اعزام شوند.
کمالی افزود: اما آن دسته از افرادی که مصدوم شده و یا شوکی به آنان وارد شده تا اول تیرماه سال جاری فرصت دارند تا خود را برای اعزام به خدمت سربازی معرفی کنند.
 جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح همچنین با اشاره به وضعیت مصدومی که وضعیت جسمانی وی نامناسب است، نیز گفت: پیگیری‌های لازم برای بهبود کامل این فرد انجام شده اما با این وجود اگر مصدومیت وی به گونه‌ای باشد که نتواند خدمت خود را انجام دهد، پرونده وی در کمیسیون پزشکی بررسی و در صورت تایید علاوه بر اعطای معافیت، وی به عنوان مستمری بگیر نیروهای مسلح نیز محسوب خواهد شد.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه خوشبختانه دراین حادثه مورد فوتی گزارش نشده است، درباره علت این حادثه گفت: علت قطعی این حادثه از سوی پلیس راهور اعلام خواهد شد اما بر اساس ظاهر امر و اظهارات شاهدان بی احتیاطی راننده سهم زیادی در علت وقوع این حادثه ناگوار داشته است.
کمالی با اشاره به حضور مامور بدرقه به عنوان ناظر در این اتوبوس خاطرنشان کرد: اظهارات و گزارشات مامور بدرقه در خصوص این حادثه نیز موجود است و به ثبت رسیده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پیگیری‌های لازم در صورت مشخص شدن مقصر یا مقصران این حادثه از سوی نیروی انتظامی و دستگاه‌های مربوطه انجام خواهد شد.
47282

کد خبر 288313

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۲
    15 0
    عزیزای دلم :( تیتر خبر رو خوندم بغضم گرفت. امیدوارم که همه شون خوب و سلامت باشن و حال اون یه سرباز عزیزمون هم زود خوب بشه.
  • حسن IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۲
    8 1
    اشكال نداره اول راهيان نور حالا مشمولين يه زماني هم اردوهي دانشجويي و مدارس بود حالا پيدا كنيد پرتقال فروش را البته اگر راننهده مرده باشه بهترين كار همينه كه بگيم راننده مقصر بوده اخه يك زماني هم خلبان مقصر ميشد اينها فقط پيشنهاده اما شما بهتر متونيد بگيد كي مقصر است
  • بدون نام IR ۱۴:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۲
    6 5
    چقدر سربازى خوبه خوش ميگذره

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین