فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به تهدید ایران از سوی رژیم صهیونیستی گفت: سران خام و کوته‌فکر این رژیم یا خود را نشناخته‌اند و یا از قدرت و توان بازدارندگی و منهدم کننده جمهوری اسلامی ایران آگاهی ندارند.

امیر احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش در دیدار با وابستگان نظامی کشورهای خارجی در ایران که به مناسبت هفته ارتش برگزار شد گفت: در اجرای سیاست‌ها و راهبردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای برقراری ارتباط نیروهای مسلح با ارتش‌های کشورهای دوست، نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران خود را موظف و مکلف به نصب‌العین قرار دادن این راهبرد دانسته و سعی بر آن دارد تا با برگزاری چنین نشست‌های دوستانه‌ای بسترهای لازم برای ارتقاء روابط فیمابین و توسعه صلح و امنیت در منطقه و جهان را فراهم آورد.

وی افزود: در سالی که گذشت حوادث و رویدادهای مهمی در سطح جهان به وقوع پیوست که سبب ایجاد تغییرات وسیع در محیط امنیتی و معادلات سیاسی شد. آنچه که بیش از هر نکته دیگری در این عرصه برجسته و شاخص است حضور بی‌نظیر ملت‌های آزاد دنیا در صحنه تعیین سرنوشت خود و تاثیرگذاری بر معادلات منطقه‌ای و جهانی است.

اهم اظهارات فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه به نقل از فارس می آید:

*ملت‌های به پاخاسته از جور ظلم و ستم ظالمان،؛ امروز یکی یکی طومار طاغوتیان زمان را در هم می‌پیچند و جنبشی را آفریده‌اند که بی‌شک ریشه در بیداری اسلامی داشته و برگرفته از تار و پود انقلاب اسلامی ایران است. اکنون مردم دنیا دریافته‌اند که شعارهای آزادی و دموکراسی غربی تنها ابزاری برای پیشبرد اهداف سیاسی و اقتصادی چپاولگران جهانی است تا به بهانه آن بتوانند به غارت ثروت و منابع ملی کشورهای در حال توسعه ادامه دهند.

* برگزاری نشست جنبش عدم تعهد در جمهوری اسلامی ایران به خصوص در سطح و ابعادی که انجام شد نشانه شکست توطئه‌ها و تبلیغات مسموم زورگویان دنیا علیه این جنبش عدالتخواه و مترقی است. قدرت‌هایی که تئوری انزوای سیاسی جمهوری اسلامی ایران را دنبال می‌کردند ناگهان به خود آمده و خویشتن را در انزوا دیدند. این اجلاس ثابت کرد که ایران نه تنها یکی از موثرترین اعضای جنبش عدم تعهد بلکه یکی از مسئولیت‌پذیرترین کشورهای عضو جامعه جهانی است.

*ملت ایران و همه ملت‌های آزاده جهان، به خوبی آگاهند که مسئله هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران یکی از بهانه‌های بی‌اساس کشورهای غربی است، چنانچه جمهوری اسلامی ایران در برابر این خواسته غیرمنطقی سران استکبار تعامل کند، فردای آن روز آنها بهانه و خواسته‌های واهی دیگری را برای ممانعت از رشد و بالندگی ملت ایران مطرح خواهند کرد. رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی و ملت مقاوم ایران هیچ اعتقادی به کاربرد تسلیحات کشتار جمعی و هسته‌ای نداشته و بکارگیری آن را خلاف تعلیم الهی و ارزش‌های اسلامی و انسانی می‌دانند.

*رژیم صهیونیستی این غده چرکین که با هیاهوی فراوان ادعای نصب سپر پدافندی گنبد آهنین را مطرح کرده بود تنها طی 8 روز هر چه را که رشته بود برباد رفته دید و موشک‌های فجر 5 حماس، قلب اراضی اشغالی را هدف گرفت و نشانه دیگری از زوال و نابودی این لکه ننگین بر دامان بشریت را بر همگان آشکار کرد.

* این رژیم پوشالی و میان تهی که دچار ضعف مفرط و بحران موجودیت و هویت است در عین حقارت و ناتوانی گاه‌گاهی زبان به تهدید نظامی علیه ملت شریف ایران اسلامی می‌گشاید که به نظر می‌رسد سران خام و کوته‌فکر این رژیم یا خود را نشناخته‌اند و یا از قدرت و توان بازدارندگی و منهدم کننده جمهوری اسلامی ایران آگاهی ندارند.

*سران رژیم منحوس صهیونیستی باید بدانند که وقوع چنین اشتباهی از سوی آنان به منزله خودکشی است آنان باید بدانند که چنین اشتباه احمقانه‌ و ابلهانه‌ای ثمره‌ای جز پایان عمر رژیم اشغالگر قدس را به دنبال نخواهد داشت.

* ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی قهرمان به عنوان ستون فقرات این ارتش، در طی یک ساله اخیر اقدامات اجرایی و عملیاتی بسیار موثری را در جهت حفظ و ارتقای توان رزمی خود با اجرای ده‌ها رزمایش تخصصی و ازمایش صدها سلاح و سامانه جدید رزمی و دفاعی انجام داده و هم اکنون در کمال آمادگی برای دفاع از حدود و ثغور کشور به سر برد.
/27220

کد خبر 288558

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین