اخیرا زخم سوریه در تونس سر باز کرده و ده ها خانواده تونسی را به خیابان ها کشانیده است که در پی روشن شدن سرنوشت فرزندانشان هستند که با عنوان مقدس جهاد توسط شبکه های تروریستی سلفی و با ظاهری اسلامی روانه سوریه شده اند تا زیر پرچم القاعده و امتدادهای آن و در چارچوب جنگ فتنه ای که آمریکا و هم پیمانان غربی و عربی و ترکی آن در منطقه به نفع اسرائیل شعله ور ساخته اند، بجنگند.
اینک پس از بیش از دو سال از آغاز این نبرد نامقدس، مردم تونس متوجه شده اند که شبکه های مرگ با مدیریت و امکانات مالی ناشی از دلارهای نفتی عربستان و قطر، فرزندان جوان آنها را به سوی اردوگاه های مرگ و قتلگاههای عار و ننگ روانه کردهاند، که گاه دستیابی به اجساد آنها نیز امکانپذیر و میسر نیست.
در واقع عربستان، قطر، ترکیه ، اردن و اتحادیه عرب ، با بکارگیری کثیفترین شیوه ها و استفاده از احساسات پاک جوانانی که دل به ایثار و جهاد در راه خدا سپردهاند، آنان را راهی قتلگاه ها می کنند تا با به هدر دادن خون این ثروت های انسانی جهان اسلام، از سرزمین های بپاخاسته هم چون تونس، به سیاست های شوم امریکا و اسرائیل خدمت کنند و ریشه مقاومت و ایستادگی در مقابل سیطره آمریکا و هیمنه اسرائیل را با سرمایه مسلمانان از اساس بسوزانند.
تونس متاسفانه یکی از نخستین کشورهایی بود که میزبانی اجلاس به اصطلاح " دوستان سوریه " را عهده دار شد و آگاهانه یا غیرآگاهانه در دام بازی کسانی افتاد که امروزه ماهیت آنها کم و بیش برای مردم تونس شناخته شدهاند.
به نظر می آید که جریان اسلام گرای النهضه که عمده قدرت را در این کشور در دست دارد، از افتادن در دام این بازیگران نیز جان سالم بدر نبرد و برای همدردی و همبستگی با جریان اخوان المسلمین سوریه که یکی از گروه های سلفی به شمار می آید، دروازه های کشورش را به روی باندهای قاچاق نیروی انسانی به اصطلاح جهادگر باز کرد، اما نتیجه فاجعه آمیز این اقدام ها به جایی رسیده است که اینک، عزیمت به قتلگاهها از تونس جرم به شمار می آید و مرتکبین آن تحت تعقیب قانونی قرار خواهند گرفت.
برخی منابع مرتبط با گروه های به اصطلاح جهادی تونس می گویند که هم اکنون 3500 تونسی در سوریه زیر پوشش گروه های معارض مسلح در حال جنگیدن با ارتش و مردم سوریه هستند و شبکه های دست اندرکار عضوگیری و جذب و ترتیب انتقال آن ها به سوریه بابت هرکدام مبلغ 3000 دلار از دولت قطر دریافت کرده اند.
اما آنچه که بیش از پیش جامعه تونس را تکان داد و احساسات مردم این کشور را جریحه دار کرد خبر اعزام 16 دختر جوان تونسی برای انجام به اصطلاح فریضه " جهاد ازدواج " با جنگجویان گروه های سلفی در حال جنگ با نظام سوریه است . فتوای جهاد ازدواج اخیرا از سوی یکی از مفتیان سلفی عربستان صادر گردیده و انتشار آن موجی از نفرت در میان افکار عمومی ملت های مسلمان در پی داشت و حاکی از بی حد و مرز بودن رفتارهای غیراخلاقی در میان کسانی است که زیر پوشش جهاد مقدس به هر جنایت و جرمی دست می یازند.
واکنش های جامعه تونس در برابر خبر وارد شدن شبکه قاچاق تروریست، به کار اعزام دختران تونسی و سوء استفاده از دختران از سوی به اصطلاح گروه های جهادی در سوریه به حدی بود که مفتی این کشور طی سخنانی این اقدام را ترویج فحشا و فساد اخلاقی خواند و عوامل آن را فریب خوردگانی که شستشوی مغزی شده اند، توصیف کرد.
مفتی تونس اعلام کرد که سوریه سرزمین جهاد نیست چرا که مردم آن مسلمانند و مسلمان هرگز با مسلمان نمی جنگد.
به هر حال آثار فاجعه ای که در سوریه در حال وقوع است، به تدریج دامن گیر کشورهایی شده است که به نحوی در این بازی وارد شده و در فتنهای که خشک و تر را می سوزد، مشارکت کردهاند.
منبع: فارس
نظر شما