ابوترابی در پاسخ به پرسشی در مورد راهبرد سیاست خارجی دولت آینده اش در مسئله ی انرژی هسته ای گفت: من نه راهبرد دولت اصلاحات و نه راهبرد فعلی را برای این مسئله مد نظر قرار نمی دهم.

به گزارش خبرآنلاین، سید محمد حسن ابوترابی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در جمع دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان، با تأکید بر اینکه راهبرد دولت اصلاحات و دولت فعلی را برای بحث موضوع هسته ای ایران انتخاب نمی کنم، گفت: ما باید در داخل کشور اقتدار خود را افزایش دهیم و در سایه ی اسلام و گفتمان مبتنی بر علم و اخلاق، سطح وحدت ملی را در بالاترین افق ارتقاء بخشیم و دستگاه دیپلماسی مبتنی بر این گفتمان با جامعه ی جهانی و 5 + 1 مذاکره کند.
وی با تأکید بر استفاده از ظرفیت نیروهای کار آزموده ی وزارت خارجه گفت: گفتگوها باید مبتنی بر کارشناسی و لحاظ منافع ملی صورت گیرد.
نائب رئیس مجلس در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان در مورد دلیل شرکتش در انتخابات گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند مدیریت مبتنی بر علم و اخلاق برای تحقق پیشرفت هستیم و برای برون رفت از شرائط فعلی باید بر دانش و با تکیه بر خرد جمعی و کمک نخبگان کشور را اداره کنیم.

یکی از دانشجویان در مورد مقوله ی وحدت اصول گرایان از ابوترابی پرسید که وی در پاسخ گفت: با توجه به فضایی که درآینده خلق خواهد شد امیدوارم اصول گرایان با توجه به نظر جامعتین به نگاه قابل دفاعی دست یابند.
این نامزد انتخاباتی ریاست جمهوری در مورد رقیب انتخاباتی خود نیز گفت: شرائطی که در روزهای آینده خلق می شود مسیر حرکت را تعریف می کند و لذا اکنون رقبای جدی در صحنه تعریف نشده اند و لذا پس از معرفی نامزدهای قطعی می توان مسئله را رصد کرد.
وی افزود با توجه به اینکه مسئولیت دستگاه اجرایی برقراری آرامش و تحقق وحدت اسلامی در جامعه است این عرصه حاضر شدم تا بتوان با بالارفتن سطح اخلاق بر اختلافات فائق آییم و کشور را به سمت توسعه و پیشرفت به پیش ببریم.
در ادامه دانشجویی از ابوترابی در مورد احتمال انصراف وی در صورت محبوبیت بالای یکی از کاندیداهای دو + یک پرسید که وی در پاسخ گفت: تصمیمم بر این است که راه را برای موفقیت گفتمان نظام فراهم کنم تا آن هنگام که حضورم باعث تحقق این گفتمان شود، در صحنه حاضرم و اگر چنین نباشد حضور نخواهم داشت.
وی همچنین کنار کشیدن خود به نفع ولایتی و قالیباف را رد کرد.
نائب رئیس مجلس در پاسخ به پرسشی در مورد تحریم های اعمال شده بر علیه کشورمان و تبعات آن گفت: نظام حاکم بر جهان حضور کشوری مستقل را بر نمی تابد و آن را چالشی در برابر اهداف خود ارزیابی می کند.
وی ادامه داد: هر قدر اقتدار ما بیشتر شود زیاده خواهی  های دشمنان کمتر می شود و لذا باید با نظام سلطه با قدرت سخن گفت، در عین حال اگر ما ذخائر ارزی خود را سامان می دادیم و زیرساخت ها را بهتر تقویت و مدیریت می کردیم امروز شرائط بهتری داشتیم.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین بر ایفای نقش یک قطب سیاسی توستط جمهوری اسلامی ایران در منطقه را مورد اشاره قرار داد و در مورد عملکرد دولت احمدی نژاد گفت: در دوران وی توانایی ما در عرصه ی دفاعی بیشتر شد و رشد علمی و امنیت کشور ارتقاء یافت. اما در عین حال در عرصه ی اقتصادی به عملکرد دولت احمدی نژاد انتقاد دارم.
ابوترابی از تذکرات خود به دولت برای فاصله گرفتن از گفتمان علم و اخلاق و خلق نزاع و همچنین توجه به برنامه و اسناد بالادستی نظام خبر داد.
نائب رئیس مجلس در پاسخ یکی از دانشجویان در مورد بحث سازش با آمریکا گفت: آیا نظام ما با نظام سلطه بر سر دست یابی به دانش هسته ای است؟ اگر چنین بود جنگ هشت ساله نباید شکل می گرفت. چالش ما با آمریکا بر سر داشتن انرژی هسته ای نیست بلکه بر سر استقلال سیاسی است که نمی خواهد کشوری مستقل، مقتدر باشد.
وی خاطر نشان کرد: آمریکا می داند دست یابی به رآکتورهای هسته ای راه را برای اقتدار نظام باز می کند و بر این اساس اقتدار آنها با اقتدار ما مشکل دارند و نه هسته ای شدن، وی با رد برخی از انتقادات مبنی بر اینکه در صورت رابطه ی با آمریکا مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم ها در کشور ایجاد نمی شد گفت: بیشتر مشکلات ما بیشتر از آنکه ناشی از تحریم ها باشد از ضعف های مدیریت است.
ابوترابی در خصوص بحث اختلاس اخیر نیز گفت: نباید در سیستم بانکی ایران اجازه ی سوء استفاده داده شود، اما در هر حکومتی امکان بروز فساد وجود دارد که باید با آن مقابله کرد. در این میان اموال ناشی از اختلاس اخیر بازگردانده شد.
عضو هیئت عالی حل اختلاف قوا نگاه خود در مورد انتخاب همکارانش را مبتنی بر شایسته سالاری عنوان کرد.
وی در پاسخ به سؤال دیگری در مورد حمایت از سوریه در صورت پیروزیش در انتخابات گفت: در سوریه سلاح و دلارهای نفتی جریان یافته و جنایت بزرگی رخ داده است، اگر این جریان به پیروزی برسد جنایات بیشتری ادامه می یابد و نباید اجازه داد که این جریان قدرت بگیرد.
وی پیش از پاسخ به سؤالات دانشجویان به تشریح رکن جمهوریت و اسلامیت نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و با اشاره به مسئولیت جامعه در نظام اسلامی برای حضور در صحنه گفت: در نظام اسلامی باید شایسته سالاری به معنای واقعی کلمه تحقق یابد و نقش تعیین کننده ی مردم در انتخاب شخص دوم کشور برجسته، شفاف و مؤثر باشد.
بر اساس این گزارش نائب رئیس مجلس در جمع دانشجویان بسیجی زاهدان نیز مهمترین مسئولیت دولت را بحث عدالت ارزیابی کرد و گفت: باید با فساد به طور جدی برخورد شود و با اتخاذ راه درست جلوی برخی سوء استفاده ها را گرفت.
ابوترابی کوچک شدن حجم دولت متناسب با وظایف حاکمیتی و اصلاح سیستم و شبکه ی بانکی کشور را از راهکارهای این مسئله ارزیابی کرد.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری طرح گفتمان مبتنی بر علم و اخلاق را معطوف به آموزه های قرآن کریم عنوان کرد و افزود مدیری که بدون توجه به دانش برگزیده شود نمی تواند توفیق حاصل کند. ضمن اینکه راه رسیدن به پیشرفت احترام به خرد جمعی است، که باید محقق شود.
وی در پاسخ به پرسشی در مورد کابینه ی آینده اش اظهار داشت: با توجه به شناختی که نسبت به بدنه ی مدیریت اجرایی کشور و ارتباط با دانشگاهیان دارم رایزنی هایی را با چهره هایی که مد نظرم بوده داشته ام.
نائب رئیس مجلس در ادامه توجه به مقوله ی تولید را به عنوان مهمترین مسئله ی در دستور کار خود معرفی کرد که این امر می تواند نرخ بیکاری را کاهش داده و کنترل نرخ تورم را در پی داشته باشد.
عضو هیئت عالی حل اختلاف قوا مسئله ی مصرف و مدیریت مصرف و نیز انضباط مالی با پرهیز از کمترین اسراف و بالابردن سطح بهره وری را حد اقل به میزان %30 و نیز کاهش شکاف های طبقاتی را از برنامه های خود عنوان کرد.
وی افزود: اقتصادی که مدیریت هزینه را داشته باشد نباید یک ریال را بی هدف و بی ثمر هزینه کند و بر این اساس یکی از ویژگی های اقتصاد مقوامتی انضباط مالی است.

/2727

کد خبر 288957

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین