۰ نفر
۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰

پنجره نوشت:

سیدمحمد حسن ابوترابی‌فرد تا سال‌ها پیش زیر سایه نام بزرگ پدر و برادر خود بود. خودش هنوز محوری‌ترین شخص زندگی‌اش را مرحوم سیدعلی‌اکبر ابوترابی‌فرد می‌داند. وی چند دوره‌ای است که کرسی نایب‌رئیسی مجلس شورای اسلامی را در اختیار دارد و در این روزها خود را به‌عنوان یکی از نامزدهای ریاست جمهوری معرفی کرده است.با وی گفت و گویی انجام داده ایم که به قرار زیر است.
فکر می‌کنید خودتان کدام یک از ویژگی‌های مثبت این دولت را دارید و چه نقاط ضعفی از این دولت را ندارید؟
به گمانم یکی از ویژگی‌های دولت امروز طرح‌ شعارهای انقلاب و ارزش‌هایی است که انقلاب اسلامی از آن برآمده است. این دولت، رسالت خود را پاسداری از آن ارزش‌ها می‌داند. یکی دیگر از نقاط مثبت پرکاری و صرف وقت برای پیشبرد امور و ویژگی دیگر حضور تنگاتنگ در میان مردم وجود ارتباط نزدیک بین مردم و دولتمردان است. به‌نظرم اینها نکات بسیار مثبت و ارزشمندی است و باید آن‌ها را حفظ کرد.
نقاط ضعف دولت که فکر می‌کنید از آن‌ها مبرا هستید چیستند؟
نکاتی که باید به‌عنوان نکات کلیدی به آن توجه و آنها را پررنگ کرد احترام به خرد جمعی و ارتباط تنگاتنگ با نخبگان و صاحبان فکر است. بنده با جامعه دانشگاهی حوزوی ارتباط نزدیکی دارم. البته این ارتباط را باید ارتقا بخشید. ما در هر حوزه و در هر سطح بین کارگران و کشاورزان و اصناف نیروهای صاحب فکری می‌بینیم که مسائل خودشان را خوب می‌شناسند و می‌توانند به‌عنوان مشاوران امین در رسیدن به تصمیم درست کمک کنند.
جناب ابوترابی‌فرد شما بودید که نامه معروف رهبری درباره برکناری مشایی را مطرح کردید. آیا به صلاح بود که مطرح شود؟
به‌طور کلی اشاره می‌کنم. همان‌طور که مستحضرید نامه مقام معظم رهبری، محرمانه و دست‌نویس معظم له بود و کسی از محتوای آن اطلاع نداشت و بعد از یک فاصله زمانی قرار شد که مفادنامه را به اطلاع مردم برسانم.
یکی از تخریب‌هایی که علیه حضرتعالی وجود دارد این است که می‌گویند آن ماجرا مسئله‌ای شخصی بین دو مسئول عالی رتبه نظام بوده که حاج‌آقای ابوترابی این اختلاف را علنی کرده و ین مردم کشاندند.
همان‌طور که اشاره کردم این یک مأموریت قطعی بود و بلافاصله بعد از اینکه بنده مصاحبه کردم. مصاحبه همراه با تصویر بنده در سایت مقام معظم رهبری درج شد که پیام خود را به جامعه برساند که این اقدام در جارچوپ یک مأموریت و انجام یک وظیفه بوده است.
پس با هماهنگی بود؟ آیا پایبند به ائتلاف خواهید بود؟ گویا آن‌طور که باید در این ائتلاف وحدت مشاهده نمی‌شود. چگونه و با پیشنهاد چه کسی این ائتلاف شکل گرفت؟
بله هماهنگ شده بود. دوستان ما 1+3 و آقای پورمحمدی بعد از اینکه گفت‌وگویی داشتند، رسماً اعلام کردند که از فلانی هم دعوت می‌کنیم که در این جمع باشد. بنده هم باتوجه به اینکه یکی از دغدغه‌های عموم دلسوزان نظام این است که این تکثر به انسجام و وحدت مطلوب دست پیدا کند و با اهمیتی که برای این موضوع قائل بودم. فکر کردم که مناسب است در این راستا قدم بردارم.
جلسات مشترکی هم بین شما و دیگر نامزدها برگزار شده است؟
گفت‌وگوهایی با هم داریم.
اگر شما خودتان خروجی گفتمان نباشید، فکر می‌کنید می‌توانید بلند کردن پرچم گفتمان انقلاب‌اسلامی را در چهار نفر دیگر ببینید؟
بالاخره ما بایستی به سمتی حرکت کنیم که به جامعه علائم مثبت بدهیم و یک‌سری دغدغه‌ها را به حداقل کاهش دهیم. در این فضا ممکن است تصمیم انسان از زوایایی هم مورد نقد باشید؛ اما در مجموع به‌نظرم رسید که مصلحت بزرگتر ما این است که در این چارچوپ حرکت کنیم. ضمن اینکه ما اعتقادمان این است که بایستی از همه ظرفیت‌هایمان استفاده کنیم برای اینکه گفتمان انقلاب و نظام در جایگاه شایسته خودش قرار بگیرد.
اگر آقای لاریجانی وارد انتخابات شود شما می‌مانید؟
بله در انتخابات هستیم.
توصیه‌ای از آقای لاریجانی برای کاندیداتوری شما مطرح شده است؟
نه، آقای دکتر لاریجانی در این تصمیم هیچ دخالتی نداشته‌اند.
بعد از آن هم با ایشان صحبت کردید؟
من از قبل هم با آقای لاریجانی صحبت داشتم و الان هم مذاکره داریم.
نظرتان چیست؟
عمدتاً نگاهشان این است که باید به سمتی رفت که جریان اصول‌گرا و گفتمان اصول‌گرایی موفق باشد.
شما قبول دارید که با این دافعه کم، در فتنه کم موضع گرفتید؟
در کتابی که درباره فتنه جمع‌آوری شده، بنده بیشترین سخنرانی‌ها و مصاحبه‌ها را در صداوسیما داشتم. در این اقدام مهم هم پیشنهادی را مطرح کردم و نهایتاً بانظر موافق شورای محترم نگهبان در خدمت آقای ولایتی و آقای حداد عادل وارد تیمی شدم برای اینکه زوایای این حادثه را تبیین کنیم.
غیر از دغدغه حضور، برنامه مدون اقتصادی و غیره هم تدوین کرده‌اید؟
بله.
مسئول ستادتان کیست؟
هنوز معرفی نکرده‌ام. یک تیم کارآزموده از چهره‌های علمی و دانشگاهی و اجرایی، مسئولیت تدوین برنامه کاری دولت را با نگاه به اسناد بالادستی چشم‌انداز، سیاست کلی و قانون برنامه عهده‌دار هستند. حدود 14 کار گروه تشکیل داده‌یم که زیرنظر جناب آقای دکترنژاد حسینیان که یکی از چهره‌های باسابقه اجرایی و دانشگاهی و از اعضای هیأت علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران، فعالیت می‌کنند.
اگر به فضایی برسید که بر شما حجت تمام شود که شخص دیگری هست که بهتر از شما می‌تواند این گفتمان را به دست بگیرد، حاضر هستید کناره‌گیری کنید؟
بنده در جارچوپ پیروزی جریانی که گفتمان انقلاب را پاسداری کند، عمل می‌کنم.
27301

کد خبر 289384

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۷:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
    این شخصیت میتواند محور وحدت و وفاق ملی باشد
    • بدون نام IR ۲۲:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
      10 30
      به نظرم آقای مشایی هم می تواند محور وحدت باشد. به شرط اینکه با اصلاح طلبان هم کنار بیاید
  • بدون نام IR ۱۸:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
    ايشون نمونه يك شخصيت اخلاق مدار و اجماع ساز هستن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین