مدیر عامل باشگاه استقلال می گوید امیر قلعه نویی باید سرمربی تیم ملی شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛علی فتح الله زاده صبح امروز مهمان برنامه بهرام شفیع در شبکه اول سیما بود.در این برنامه شفیع از مدیر عامل استقلال درباره موضوعات مختلفی سوال کرد اما محوریت اصلی حرف های او امیر قلعه نویی بود.او ابتدا از فتح الله زاده درباره عملکرد امیر در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا پرسید که مدیر عامل استقلال گفت:« قلعه نویی موفق است و هیچ شکی هم در آن وجود ندارد.ولی متاسفانه وقتی او در لیگ نتیجه می گیرد صحبت های زیادی پشت سرش می زنند.حرف هایی که ما با بازیکنان حریف حرف زده ایم.»
او این را گفت و قلعه نویی را با فرگوسن مقایسه کرد:« به نظر من قلعه نویی شرایطی مشابه فرگوسن را دارد.فرگوسن موفق است و پشت سر او هم حرف می زنند.من افتخار می کنم که مربی موفقی چون قلعه نویی در تیم ما کار می کند. به هر حال افرادی هستند که قلعه‌نویی را ناراحت می‌کنند ولی هواداران نگران نباشند، تا وقتی که من در استقلال هستم ایشان جایی نمی‌رود. ما باید قدرشناس زحمات قلعه‌نویی باشیم. او برای بازیکنان ما کار پدری می‌کند.»
استقلال این روزها حاشیه های زیادی دارد.حاشیه هایی که خود فتح الله زاده هم به آن اشاره می کند.رد بین حرف های مدیر عامل استقلال بود که حسین فرکی روی خط برنامه آمد تا درباره تماس برخی باشگاه ها با بازیکنانشان حرف بزند.او البته روی خیلی از چیزها سرپوش گذاشت تا فتح الله زاده درباره اش بگوید:« من از فرکی تشکر می‌کنم چون صحبت‌های ایشان به ما کمک زیادی کرد. او می‌توانست بگوید با بازیکنان ما صحبت شده ولی مردانگی کرد و چیز دیگری گفت!» او همچنین از تماس یک باشگاه با دو بازیکن استقلال خبر داد و گفت:« دو بازیکن استقلال به من گفته اند که یک باشگاهی به آنها زنگ زده است و برای فصل آینده پیشنهاد داده است.باشگاه مورد نظر حتی قرار شده 50 درصد از مبلغ قرارداد آنها را بدهد.آنها درخواست داشتند برای جلوگیری از حرف و حدیث، در ترکیب استقلال نباشند ولی من به آنها گفتم با خیال راحت برای استقلال بازی کنید.از همین جا اعلام می‌کنم هر کسی می خواهد با بازیکنان استقلال برای فصل بعد مذاکره کند این اجازه را دارد. بازیکن باید خودش شرف و غیرت داشته باشد که تا آخر فصل و تا آخرین بازی برای تیمش از جان مایه بگذارد. ما باید به بازیکنان احترام بگذاریم.»
بهرام شفیع از فتح الله زاده درباره اینکه می گویند اسپانسر امسال استقلال را رویانیان گرفته است این واکنش را نشان داد:«اصلا چنین چیزی نیست.ما قبل از اینکه رسانه ها عنوان کنند با بانک رفاه به تفاهم رسیده بودیم و این چیزها صحت ندارد.»

موضوع تبانی احسان حاج صفی و احمد جمشیدیان بازیکنان سپاهان، بحث دیگری بود که از علی فتح الله زاده سوال شد. مدیرعامل استقلال در این خصوص گفت:« از حاج صفی شناخت زیادی ندارم ولی اگر این بازیکن می‌خواست با ما تبانی کند، در جام حذفی که برای استقلال اهمیت زیادی داشت پنالتی‌اش را گل نمی‌کرد. من منکر ناپاکی در فوتبال نیستم ولی به جرات می‌گویم یکی از پاک‌ترین فوتبال‌های دنیا را داریم.»
او این را گفت و ادامه داد:«بحث جام حذفی مطرح شد و من باید بگویم با تمام احترامی که برای علیرضا رحیمی مدیرعامل باشگاه سپاهان قائلم ما در فینال طرفدار پرسپولیس هستیم. من دوست دارم پرسپولیس قهرمان شود چون هواداران زیادی دارد و در آسیا محکم‌تر ظاهر می شود.»

فتح الله زاده یک آرزو هم می کند.اینکه دوباره امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی شود:«ما در ایران مربیان خوبی داریم. مربیان ایرانی از نظر فنی بالا هستند و حتی می‌توانند تیم ملی را هدایت کنند. به نظرم یک سر مربی ایرانی در تیم ملی با یک مربی تمرین دهنده خوب خارجی می‌تواند موفق باشد. آرزو می‌کنم قلعه نویی سرمربی تیم ملی شود.تیم ملی با حضور ‌قلعه‌نویی ضرر نمی‌کند.»

مدیر عامل استقلال درباره تقدیر از علی پروین در مراسم پرسپولیسی ها هم حرف می زند و می گوید:«نمی دانم چرا مجسمه علی آقا را این طوری درست کرده بودند. موهای پروین در مجسمه کمتر بود و حتی چشمش آبی نبود! اگر پرسپولیسی ها مجسمه پروین را درست نکنند خودم یک مجسمه چشم آبی برای او می‌سازم.»
اما حرف های پایانی فتح الله زاده.آنجا که او می گوید به بایرنی ها مشاوره داده و آنها موفق شده اند بارسلونا را 4 تایی کنند:«چند وقت پیش آلمان بودم و با مربیان و بازیکنان بایرن عکسی هم انداختم. من به آنها مشورت دادم که همین باعث شد بارسلونا را 4 تایی کنند.»

 

251 43

کد خبر 289168

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 24
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سینا IR ۱۴:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    فوتبال ما پاکترین فوتبال دنیاست. دولت ما پاکترین دولت تاریخه. هوای تهران پاکترین هوای جهانه. هورااااااااااااااااااااااااااااا ما چقدر پاکیم.
    • بدون نام IR ۱۸:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
      75 65
      یه چیزی یادت رفت : پرسپولیستون پاک ترین تیمه !!!!
    • مهرداد از مراغه IR ۲۳:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
      15 12
      پرسپولیس 15 اردیبهشت منتظر 100هزار طرفدار هستش.حاج فتح الله اگه واقعا راست میگی یه بیانیه بده به طرفدارات بگو با در دست گرفتن پرچم قرمز از تیم ما حمایت کنند.ولی مگه تو خود بازیهای استقلال چقدر طرفدار میادبه استادیوم؟
  • محمد IR ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    حاجي يه دونه اي. امير رو بفرست تيم ملي . فيروز رو بيار . اي بخنديم . اي بخنديم
  • بدون نام IR ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    من هم دوست دارم استقلال قهرمان لیگ و پرسپولیس قهرمان جام حذفی بشه...
  • بدون نام IR ۱۴:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    دو کلام از "مادر عروس" فوتبال ایران!
  • بدون نام IR ۱۴:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    این از اون لطیفه های شوالیه ای بود. تا وقتی همه چی طبق میل شما باشه فوتبال پاکه اما وقتی فدراسیون مستقل عمل میکنه میخوای بری فدراسیونو سرشون خراب کنی !
  • بدون نام IR ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    آقا شما از طرف خودت صحبت کن. یه استقلالی اصیل در هیچ حالتی دوست نداره قرمز ببره حتی اگه حریفش سپاهان باشه
    • محمد IR ۱۵:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
      50 21
      من استقلاليم و دوست دارم $ پرس"پول"يس$ برنده شه . شما هم از طرف خودت صحبت كن.
  • بدون نام IR ۱۴:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    تو که خیلی پاکی حاج فتل!
  • بی طرف IR ۱۵:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    38 30
    آقای فتح الله زاده عارضم که سپاهان در سالهای گذشته همواره نماینده خوبی برای فوتبال کشورمون در اسیا بوده حالا یه امسال به دلیل اینکه در فصل نقل و انتقالات نتونست در خط دفاعی بازیکنان خوبی بگیره نتونست در آسیا نتیجه بگیره.
  • آرش IR ۱۵:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    42 10
    با این صفا و صمیمیتی که بین آبی و قرمز بوجود اومده پیشنهاد میکنم دو تا تیم با هم ادغام بشن. خیلی از هزینه ها هم کم میشه.
  • بدون نام IR ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    25 31
    با فوتبال پاک شما و حق خوری هایی که از سپاهان شد و .... شاید!
  • داش مجید IR ۱۵:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    37 21
    فوتبال پاک؟؟؟؟؟توکه راست میگی اگر الان شانس قهرمانی نداشتی هم باز از این حرفها میزدی؟ بس کنید دیگه مردم رو جیگر فرض نکنید
  • نمکو IR ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    34 17
    آره فوتبال ما پاکترینه چون خودت پاکترینی عجب عکس فتوشاپی
  • بدون نام IR ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    30 19
    زرشک
  • بدون نام IR ۱۸:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    53 7
    بقول استوره فوتبال مرحوم ناصر حجازی کجایمان پاک است که فوتبال ما پاک باشد
    • بلال US ۲۳:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
      6 3
      همون استوره رو هم ما کشتیم.
  • حسين IR ۱۹:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    36 10
    دو دو تا 8 تا كي به كيه.؟
    • سامی IR ۰۴:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
      16 4
      سپاهانی ها بسوزید روز فینال جام حذفی ما استقلالی ها نیمی از ورزشگاه رو به طرفداری از پرسپولیس پر میکنیم.زنده باد تیمهای قرمز و آبی پایتخت.
  • بدون نام NL ۲۳:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    6 11
    انشآلله پیروزی تهران ، تیم سوم پایتخت در فینال ببازه و ما کیفشو ببریم .
  • بدون نام IR ۰۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
    8 4
    فتلی هنوز قهرمانیت مسجل نشده حذفی را هم بفرما زدی رو که نیست.
  • امیر IR ۰۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
    10 6
    وای که اگه این دو تا بازی را ببازی و قهرمان نسی.دیدن داری
  • علی IR ۰۸:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
    9 4
    از موقعی که سپاهان وچند تیم دیگه سری تو سرا دراوردن بحث تبانی مطرح شد قدیم که فقط استقلال و پیروزی بدون این مسائل مطرح نبود تیم ملی همیشه اول اسیا بود حال امروز حال واحوال فوتبال ببین

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین