به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار اسماعیل احمدی مقدم صبح امروز در صبحگاه عمومی فرماندهی انتظامی استان یزد که با حضور استاندار، اعضای شورای تامین، اعضای شورای شهر و جمع کثیری از بازنشستگان و خانواده معظم شهدا و ایثار گران و خبرنگاران و رسانه های گروهی برگزار شد، با تبریک میلاد با سعات حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن از زحمات و تلاش های صورت گرفته تقدیر و تشکر کرد.
رییس پلیس کشور گفت: در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری هستیم، انتخابات مظهر حماسه سیاسی و مقدمه حماسه اقتصادی است که ایستگاه اول آن، انتخاباتی با نشاط و پر شور با انتخاب رییس جمهور مکتبی است که بتواند در داخل و خارج مشکلات را حل کند.
وی تصریح کرد: انتخاب رییس جمهور با رای بالا، نشان از اقتدار و صلابت وی در عرصه های بین المللی است و وظیفه نیروی انتظامی برقراری امنیت با بسیج امکانات و تجهیزات برای برگزاری انتخابات امن و پر شور است تا مردم بتوانند با شنیدن برنامه کاندیداهای ریاست جمهوری انتخابی اصلح را انجام دهند.
این مقام انتظامی کشور به کاندیداهای ریاست جمهوری توصیه کرد: رعایت اخلاق انتخاباتی و اسلامی باید سرلوحه تبلیغات باشد و مردم باید بیشتر به برنامه های ارائه شده توسط کاندیداها توجه کنند.
سردار احمدی مقدم ادامه داد: مسئولیت باری است که باید برای آن در دنیا و آخرت جوابگو بود. تحریک مردم و دیگر کاندیداها در انتخابات خلاف اخلاق است و با حماسه سیاسی مغایرت دارد. اساسا مردم کایران به درجه ای از آگاهی رسیده اند که تحریک ها و تخریب ها در انتخاب آنان تاثیری ندارد.
وی تأکید کرد:می بایست تلاش کنیم تا امنیت اجتماعاتی که مجوز لازم از مراجع قانونی دارند را تأمین کنیم.
سردار احمدی مقدم ضمن برشماری شاخص های کاندیدای خوب، اظهار داشت: دادن وعده های درست و رعایت اخلاق انتخاباتی مهمترین ویژگی کاندیدای اصلح است.
سردار احمدی مقدم با تقدیر از استانداری، شورای تامین، سازمان های امنیتی، رسانه ها و همه افرادی که نیروی انتظامی استان را در تامین امنیت یاری دادند، گفت: با هماهنگی خوب بین دستگاه های مربوطه، به حمد الله استان یزد به لحاظ موقعیت و جایگاه برجسته ای که در کشور دارد امروز از امنیت بالایی برخوردار است.
فرمانده نیروی انتظامی خاطر نشان کرد: در نظارت هایی که در استان انجام شد، خوشبختانه پلیس یزد از پیشرفت های چشمگیری برخوردار بوده که این موفقیت ها مرهون تلاش و کوشش و مجاهدت فرماندهان و کلیه کارکنان انتظامی استان است و امیدواریم روند موفقیت های این پلیس در سال های آینده نیز ادامه داشته باشد.
4747
نظر شما