عضو جامعه روحانیت مبارز خواستار اجماع اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری شد.

حجت الاسلام جعفر شجونی در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره تعدد نامزدهای اصولگرا در انتخابات ریاست جمهوری گفت: تعداد بالای نامزدهای انتخاباتی خطرناک است چرا که آرای اصولگرایان را می شکند و ممکن است آدم‌های معاند گزینه خود را بالا بیاورند. باید اصولگرایان بنشینند و با هم کنار بیایند و اصلح خود را معرفی کنند تا این مصیبت پیش نیاید.
شجونی همچنین از نامزدهای اصولگرا خواست که نام نویسی نکنند و فقط دو یا سه نفر را معرفی کنند که آرا شکسته نشود.
وی در پاسخ به پرسشی درباره سازوکار رسیدن اصولگرایان به نامزد واحد نیز گفت: من عقاید و نظرات خودم را در جامعه روحانیت مبارز مطرح کرده ام منتها در جامعه روحانیت آن‌ها منتظر نتیجه کار کمیته سیاسی هستند. همچنین صحبت‌ها و هماهنگی‌هایی هم با جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز شده است.
این عضو جامعه روحانیت مبارز تهران با بیان اینکه اگر ما واقعا اصولگرا باشیم به نامزد واحد می‌رسیم گفت: اگر ما دچار « اما و اگر» ، حسادت و حرف‌های دیگر باشیم آلوده به شکست خواهیم شد اما امیدواریم اقدامات جامعتین نتیجه بدهد.
27219
 
کد خبر 290707

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین