ایرنا نوشت:

«علی اکبر صالحی» وزیر امور خارجه به منظور رایزنی با مقامات اردن و بکارگیری ظرفیت های منطقه ای برای حل و فصل بحران سوریه امشب در راس هیاتی عازم امان پایتخت اردن هاشمی می شود.

صالحی در این سفر دو روزه ضمن دیدار و مذاکره با مقامات عالیرتبه اردنی، دور جدیدی از تلاش های همسو و سازنده کشورهای مؤثر منطقه در برون رفت از بحران سوریه با عنایت به نقش برجسته جمهوری اسلامی ایران و اردن را دنبال خواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه نیز درباره اهداف سفر وزیر امور خارجه به اردن گفت: نظر به ریاست دوره ای جمهوری اسلامی ایران بر جنبش عدم تعهد و ضرورت تداوم رایزنی ها و به کارگیری ظرفیت های منطقه ای برای حل و فصل بحران کنونی سوریه از طریق راه کار سیاسی و گفت و گوهای ملی سوری – سوری، وزیر امور خارجه عازم اردن می شود.27

/27

کد خبر 291167

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین