بازیگر برنده اسکار تابستان سال آینده در نیویورک در نمایش «تاجر ونیزی» اثر ویلیام شکسپیر بار دیگر به نقش شایلاک ظاهر می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، این نمایش از 9 ژوئن 2010 به مدت هفت هفته به طور رایگان و در فضای باز سنترال پارک در نیویورک روی صحنه می‌رود.

آل پاچینو سال 2004 نیز در فیلم سینمایی «تاجر ونیزی» نقش شایلاک رباخوار یهودی را بازی کرد که جرمی آیرونز و جوزف فاینس دیگر بازیگران آن بودند.

نمایشنامه شکسپیر درباره یک تاجر ونیزی است که برای کمک به دوست خود از شایلاک پول قرض می‌گیرد و در مقابل تعهد می‌کند در صورت نپرداختن به موقع پول، به عنوان جریمه مقداری از گوشت بدن خود را به رباخوار یهودی بدهد و ...

پاچینوی 69 ساله با «تاجر ونیزی» پس از هفت سال به صحنه تئاتر نیویورک بازمی‌گردد. او آخرین بار سال 2003 در برادوی در نمایش «سالومه» بازی کرد.

آن هاتاوی، مریل استریپ، ناتالی پورتمن، پاتریک استیوارت و کوین کلاین از دیگر بازیگرانی هستند که در سال‌های اخیر در سنترال پارک روی صحنه رفته‌اند.

پاچینو پارسال فیلم «قتل موجه» را روی پرده سینماها داشت و فیلم تلویزیونی «جک را نمی‌شناسی» ساخته بری لوینسن را در مرحله پس از تولید دارد. او برای فیلم سال 1992 «بوی خوش زن» برنده اسکار شد.

بی‌بی‌سی / 8 دسامبر

کد خبر 29118

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین