عبدالحمید رمضانی می گوید خودش هم گیج شده است و نمی داند که چرا او را از حضور در فوتبال محروم کرده اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛عبدالحمید رمضانی که نامش در فهرست محرومان تبانی در لیگ دسته اول قراردارد و شش ماه هم از فعالیت در ورزش محروم شده است در این مورد می گوید:«والا خودم هم نمی دانم چرا این حکم را برای من داده اند؟اصلا وقتی شنیدم تعجب کردم!نمی دانم شاید کاری کرده ام که خودم خبر ندارم.»
وقتی با مدیر عامل پاس همدان تماس گرفتیم او کمی عصبی بود و البته مقابل در فدراسیون:«بله باید هم عصبانی باشم.من به فدراسیون آمده ام تا در کمیته انضباطی به من تفهیم کنند که چه کار خلافی انجام داده ام.مگر می شود آدم را همین طوری محروم کنند؟من به خودم و کسانی که با من کار می کنند ایمان دارم و می دانم که همه آنها پاک هستند.مسئولان کمیته انضباطی هم هر مدرکی که دارند رو کنند تا ما از جرمی که انجام نداده ایم با خبر شویم.»
به رمضانی می گوییم که کمیته انضباطی مدعی شده که پرینت مکالمات تلفنی را در اختیار دارد.پرینتی ک مشخص می کند شما با سایر تیم های تماس هایی برای تبانی داشته اید که او این واکنش را نشان می دهد:«خب اگر مدرکی دارند رو کنند یا به خود من نشان دهند.یکی زنگ زده بود به من و می گفت شاید زیردستان شما کاری کرده اند که شما خبر ندارید؟!مگر من مرده ام که در باشگاهم از این اتفاق ها بیفتد.اگر من با کسی تماس گرفتم پس چرا دوسال محرومم کرده اند؟واقعا گیج شده ام،شاید کاری کرده ام که خودم هم نمی دانم.الان در فدراسیون هستم و می خواهم مدارکی که دارند را به خودم هم نشان بدهند.تازه من خودم جزو کسانی هستم که از این کارها استقبال می کنم و معتقدم فوتبال باید به سمت پاکسازی برود.حق من و باشگاه پاس همدان پایمال شده و همین امروز به استیناف هم شکایت می کنم.می دانید نکته جالب کجاست؟ خیلی ها با ما تماس می گرفتند و پیشنهاد های مختلف می دادند آن وقت آقایان دارند ما را محروم می کنند.من حتی بارها از این پیشنهادها پرده برداشتم.آقای علیپور هم در جریان است.اما باز...حالا اجازه بدهید بروم فدراسیون تا ببیننم مشکل کجاست.»
 

251 43

کد خبر 292920

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سینا CN ۱۵:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۴
    میگن آقای قلعه نوعی مشاور پاس بودند آیا این درسته یا نه؟