۰ نفر
۱۱ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۹

سی و نهمین نشست داووس رنگ و بوی سال های گذشته را نداشت.

رهام وزیری: اجلاس سالانه مجمع جهانی اقتصاد در دهکده توریستی داووس واقع در ارتفاعات برفگیر کوه های آلپ ، امسال در حالی کار خود را آغاز و پیگیری کرد که بحران در اقتصاد جهانی به شدت بر نشست های مختلف آن سایه افکنده است.در اجلاس داووس امسال که سی و نهمین دوره اجلاس مجمع جهانی اقتصاد است 2هزار و 500 نفر از تصمیم سازان سیاسی و اقتصادی جهان حضور پیدا کرده اند تا تحلیل های خود را از علل وقوع بحران در بخش مالی اقتصاد جهانی که در حال تسری به دیگر بخش ها است ارائه کنند.
با این همه اجلاس امسال بنا بر گزارش بی بی سی رنگ و رونق همیشگی را ندارد و بسیاری از مدیران رده بالای بانکی جهان که در حقیقت سخنرانان اصلی اجلاس های جنبی و پنل های داووس هستند در این دهکده حضور پیدا نکرده اند.علت نبودن آنها این است که یا بانک هایشان در شرایط بد اقتصادی قرار گرفته و یا اینکه شغل خود را به دلیل زیان گسترده بنگاه از دست داده اند.
با این همه دستور اصلی اجلاس امسال داووس به بررسی همه جانبه بحران اقتصادی با تکیه بر روش های احیای اقتصادی اختصاص یافته است.ولادمیر پوتین و ون جیابائو نخست وزیران روسیه و چین نخستین سخنرانان روز اول این اجلاس بودند. در همین حال آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در حاشیه اجلاس در جمع خبرنگاران گفت: وظیفه اصلی ما این است که با نشان دادن ابعاد بحران اقتصادی به بلاتکلیفی ها پایان دهیم. پایان بحران اقتصادی تنها با در یک راستا قرار دادن همه فعالیت ها در کشورهای مختلفی که گرفتار بحران شده اند میسر خواهد شد.ما باید به ظهور دوره جدیدی در اقتصاد کمک کنیم.
پرفسور کلاوس شوواب بنیانگذار مجمع جهانی اقتصاد در مراسم افتتاح این اجلاس گفت : در اجلاس سال گذشته ما نسبت به وقوع بحران هشدار دادیم و اکنون درباره راه هایی که می توان بر خروج از بحران متمرکز شود صحبت خواهیم کرد.ما به دنبال راه های واقعی و عملی هستیم و اکنون می دانیم که چه چیزی باعث به وجود آمدن بحران شده است. شوواب با بیان اینکه بحران اقتصادی همه کشورهای را به نوعی درگیر کرده است خواستار مشارکت جهانی برای احیای اقتصادی شد.
اما نکته قابل توجه در اجلاس امسال عدم حضور هیچ یک از مقامات رسمی اقتصادی دولت ایالات متحده است.این کشور که بیشترین سهم را در به وجود آمدن بحران اقتصادی داشته و اکنون با ابعاد مختلفی از آن در اقتصاد خود رو به رو است به دلیل تغییر دولت در فاصله اندکی با اجلاس داووس هیچ مقام رسمی از تیم اقتصادی خود را به مجمع جهانی اقتصاد نفرستاده است.

کد خبر 2934

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین