سرمربی تیم ملی ایران،مورینیو را مسئول ناکامی رئال در این فصل می داند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛سرمربی تیم ملی فوتبال ایران تماشاگر ویژه بازی دوستانه قطر و لتونی بود.دیداری که در آن قطری ها موفق شدند این تیم اروپایی را با نتیجه سه بر یک شکست دهند.کروش که این بازی را از نزدیک تماشا می کرد در گفت و گویی کوتاه با شبکه الجزیره گفت:« 14 خرداد دیداری حساس با قطر خواهیم داشت.دیداری که برای ما سرنوشت ساز است.من فکر می کنم قطری ها پس از انتخاب فهد ثانی پیشرفت خوبی داشته اند.»
کروش این را گفت و ادامه داد:«در جدول رده بندی،ایران و قطر هر دو هفت امتیاز دارند.این اتفاق رقابت را تنگاتنگ می کند.هر دو هم به یک اندازه برای صعود شانس دارند.به همین دلیل است که می گویم این یک دیدار سرنوشت ساز برای ایران و قطر است.»
خبرنگار شبکه الجزیره از کروش درباره مورینیو و کنار گذاشتن او از رئال مادرید پرسید که او این واکنش را نشان داد:«او مسئول ناکامی ها رئال در این فصل است.فکر می کنم مورینیو برای اینکه به شهرت برسد بارها با رسانه ها درگیر شد.اخراج او قطعی بود،باید بگویم که او درحالی که رونالدو( مورینیو می گفت بهتر از مسی است)را در اختیار داشت نتوانست هیچ جامی در اسپانیا به دست بیاورد.
 

251 43

کد خبر 295067

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین