معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی از ارائه تخفیف به کشتی های غیرفعال در بنادر که به دلیل شرایط رکود اقتصادی و تحریم ها فعلا فعالیتی ندارند ،خبر داد وگفت:ارائه این تخفیف ها در هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی تصویب شده است .
محسن صادقی فر اظهار داشت:مصوبه هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی برای این تخفیف ها در جهت کمک به خطوط کشتیرانی و در راستای خواسته آنها به تصویب رسیده است و هم اکنون در حال اجرا است.
وی اضافه کرد: آنچه که از این کشتی ها دریافت می شود عوارض بندری نیست بلکه هزینه هایی است که ما مجبوریم بابت هزینه های توقف و خدمات ارائه شده به این کشتی ها،دریافت کنیم .
این عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی درباره امکان صفر شدن هزینه های دریافتی از کشتی های غیر فعال اضافه کرد: هرچند درشرایط فعلی تخفیفی را برای این کشتی ها اعمال کرده ایم اما این موضوع نیز قابل بررسی است.
وی افزود:البته ما در بحث کالاهای صادراتی سالانه رقمی بالغ بر 240 میلیارد تومان تخفیف می دهیم به عبارتی تا سقف 75 درصد به خود کالا و به کشتیهای ایرانی حامل این کالاها هم حدود 50 تا 75 درصد تخفیف می دهیم .
معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادرو دریانوردی در زمینه تخفیف به کشتی های فعال در دریای خزر نیز گفت:به منظور رقابت ناوگان ملی با کشتی های خارجی،تخفیف کشتیهای خارجی حامل کالاهای صادراتی ایران را حذف کرده و آن را فقط مختص کشتی های ایرانی قرار داده ضمن اینکه اقدامات متقابلی را نیز در بحث کشتی های خارجی انجام داده ایم .
وی درباره اعمال تعرفه های برابر با کشورهای دیگر در خزر گفت: هرچند یکبار این شیوه را اعمال کرده ایم و تفاوت نیز در حال حاضر در حد سه تا چهار هزار دلار است اما این خواسته خطوط کشتیرانی ایرانی نیز با کمک آنها و راه حل هایی که ارائه می کنند قابل بررسی است.
3131
سامانه خبری سازمان بنادر و دریانوردی نوشت:
کد خبر 295179
نظر شما