نامزد انتخابات ریاست جمهوری معتقد است: هیچ تصمیمی روا نیست اگر آن تصمیم بنیاد خانواده را سست کند. اگر توفیق مسئولیت قوه مجریه را پیدا کنم در صدد هستم که نهضت ازدواج آسان ایجاد کنم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامعلی حداد عادل نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه برنامه با دوربین شبکه اول سیما در خصوص دیدگاه های اجتماعی خود با بیان اینکه از نظر اجتماعی، معتقدم باید روحیه امید و عزم و اراده و کار و تلاش در همه آحاد ملت بویژه در جوانان تقویت شود، گفت: باید شادی را در جامعه افزایش دهیم و تفریحات سالم را گسترش دهیم. ضمن اینکه به ورزش همگانی و قهرمانی باید توجه شود.

وی توجه به حقوق شهروندی، گسترش آزادی نقد و انتقاد و استقبال دولت از نقد مردم را از دیگر اصولی که بدان معتقد است عنوان کرد و در خصوص شعارش درباره نهضت ازدواج آسان، اظهار داشت: توجه به امر سلامت و درمان از وظایف مهم اجتماعی حکومت است و همینطور توجه به قشرهایی مانند جوانان و ایثارگران و سالمندان و بازنشستگان ضروری است.
حداد عادل که می گفت توجه به سازمان های مردم نهاد از برنامه هایش است، اظهار داشت: دوران سربازی باید دوران آموزش و تربیت باشد تا هر خانواده ای خوشحال باشد که وقتی فرزندش را به سربازی می فرستد، پس از بازگشت این سرباز از لحاظ فکری و مهارتی و اعتقادی رشد کرده باشد.
وی با تاکید بر اینکه باید به تامین عدالت قضایی توجه ویژه کرد، افزود: بنده بر امنیت تاکید ویژه دارم. مردم از حکومت انتظار تامین امنیت دارند. همانطور که آرامش برای مدیران امنیت ذهنی می آورد، امنیت برای جامعه بستر رشد و ترقی می‌شود. به وحدت ملی و همبستگی همه مردم ایران اهمیت می دهم و معتقدم ملت ایران مانند رگه های زیبای یک پر طاووس هستند. تفاوت رنگ ها ما را از هم جدا نمی کند اما گویش ها و لهجه ها و قومیت های مختلف وقتی در کنار هم قرار می گیرد، زیبایی پر طاووس درخشان را پیدا می کند.
این نامزد مورد حمایت جمعیت ایثارگران با بیان اینکه به تقویت مشارکت مردمی و تقویت احزاب و جمعیت ها و ساماندهی فعالیت های سیاسی معتقد است، گفت: معتقدم سرمایه های اجتماعی باید حفظ و افزونتر شود و اعتماد عمومی مردم نسبت به حکومت باید افزون تر شود. مردم باید باور کنند تصمیم گیری های دولت و رئیس دولت عقلانی است و بر پایه مبانی عقلانی تصمیم گیری می شود.
وی که می گفت در سیاست داخلی به تقویت بنیه دفاعی معتقد است، افزود: وظیفه رئیس جمهور مدیریت است. تفسیر بعضی نکاتی که گفته‌ام می تواند در برنامه های صداوسیما برای نامزدها بیان شود.

/29212

کد خبر 295963

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا IR ۱۷:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
    38 2
    خوب است جای شکرش باقیست که آقایان اصولگرا به فکر مردم هم هستند فقط قسمت پای این طاووس نصیب کیه؟
  • بی نام IR ۲۰:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
    0 0
    هفت سال بی وقفه از احمدی نژاد حمایت کردی شما بهتره حرف از عقلانیت و مردم نزنی
  • بی نام EU ۲۰:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
    0 0
    دشمن طاووس آمد پرّ او
  • محسن A1 ۰۲:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
    0 0
    جناب حداد. هیچ کس ندونه فکر می کنه که شما تاکنون تو این مملکت نبودید و هیچ مسئولیتی نداشتید. حالا چطور شد که ما حالا طاووس شدیم و قبلا نبودیم. پس نشون میده که دارید آدم رو رنگ می کنید و طاووس تحویل می دید. لطفا برنامه بدید و این حرفهای بی ارزش خر کن را ول کنید.
  • امیر IR ۰۴:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
    0 0
    جناب حداد عادل لطفاً بفرمائید که به عنوان رئیس مجلس هفتم چقدر در وضعیت اقتصادی فعلی دخیل بودید با تصمیم گیریهاتون. یادتون رفته داستان طرح تثبیت قیمتها رو که بعداً چجوری سر ملت آوار شد هزینه این برنامه تون؟!!!
  • بی نام A1 ۰۶:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
    0 0
    بله مثل خود شما،

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین