به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسن روحانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری خطاب به ایرانیان خارج از کشور در برنامه شبکه جام جم، گفت: کشور بزرگ ایران در سال های اخیر با معضلات و مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و بویژه در زمینه سیاست و روابط خارجی مواجه بود که تبعات ان نه تنها شامل حال مردمی که در ایران زندگی می کنند شد، حتی شامل حال شما که در گوشه و کنار دنیا زندگی می کنید نیز گردید. همه ما ایرانی هستیم. فاصله جغرافیایی نمی تواند در وحدت و هویت ملی ما تاثیری بگذارد.
وی با بیان اینکه ایرانی هر کجا که باشد ایرانی است و به فرهنگ ایرانی و اسلامی خود مغرور است، ادامه داد: مشکلات کنونی خوشبختانه به دلیل توانمندی های مدیریتی و سرمایه انسانی، علمی و فرهنگی وداشتن متخصصین و صاحبنظران و نخبگان و ... از یکسو و داشتن منابع بسیار غنی از سوی دیگر و جایگاه بسیار مهم این سرزمین استراتژیک از سوی دیگر، راه حل دارد.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به اینکه بر اساس چه توانمندی ای نامزد شده است؟، از سوابقش در مجلس، خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام یاد کرد و گفت: بسیاری از تحقیقات اقتصادی، فرهنگی و سیاسی را در این سال ها بررسی کرده ام. من دانش آموخته حوزه علمیه قم در سطح اجتهاد هستم و دانش آموخته حقوق در آلمان هستم. بر این اساس فکر می کنم توان خدمت به مردم و کشور را برای اداره بهتر حوزه اجرایی کشور دارم.
روحانی از لزوم اجماع ملی میان همه مسئولان کشور سخن گفت و افزود: تجربیات فراوانی در این زمینه دارم. اینکه چه تضمینی برای اجرایی کردن برنامه هایم وجود دارد را می توان از روی سوابق من سنجید که چقدر به آنچه که گفته ام عمل کرده ام. در مرکز تحقیقات استراتژیک بیش از 300 جلد کتاب زیر نظر بنده چاپ و منتشر شده است که پشتوانه کوله بار تجربی من برای اداره کشور است.
وی در پاسخ به سوالاتی در حوزه مسائل اقتصادی کشور نیز اظهار داشت: تورم و برخی موانع در بخش صادرات، خیلی مهم است. اساس برنامه اقتصادی من بر تولید ثروت ملی و توزیع عادلانه آن بنا نهاده شده است. اگر ثروت ملی را افزایش دهیم یعنی زندگی و معیشت مردم را بهبود بخشیده ایم. برای این کار باید فضای کسب و کار را بهبود ببخشیم و تولید را رونق ببخشیم.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه به 450 هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور رسیده ایم که طی 7 سال گذشته 7 برابر شده است، ادامه داد: برای کنترل تورم باید نقدینگی را به سمت تولید هدایت کنیم. حال آنکه نقدینگی به سمت دلالی رفته که گاهی در خرید سکه و گاهی در خرید ارز خارجی رفته است. باید کاری کنیم که نقدینگی را به سمت تولید هدایت کرده و با رانت خواری مبارزه کنیم. بدون مبارزه با فساد، تولید نجات پیدا نخواهد کرد. باید بسته های حمایتی از اقشار کم درآمد در نظر بگیریم.
ادامه دارد...
/2929
نظر شما