تسنیم نوشت:

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی رئیس جمهور تصریح کرد: کار کردن در فضای همدلی و همزاد پنداری با مردم در دوره های نهم و دهم یک فرصت ارزشمند تاریخی بود و اگر حداقل با همین شتاب استمرار نیابد، خیلی زود دل مردم برای احمدی نژاد تنگ خواهد شد.


غلامحسین الهام در نشست شورای هماهنگی روسای مراکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دستگاه های اجرایی "ارتباط" را به جای تبلیغ، ویژگی انتخابات 84 و 88 توصیف کرد و افزود: شاید هر جا رنگ تبلیغ مقداری غلبه کرده، اثر و واکنش آن منفی بوده است ولی همه دیدند که ارتباط در سال 84 و 88 موج و حرکت آفرید.
الهام ادامه داد: قدرت ارتباط احمدی‌نژاد که ویژگی منحصر و شخصیتی ایشان است باعث شد حتی تبلیغات عظیم بین‌المللی خنثی شود.
اهم اظهارات معاون رییس جمهور را بخوانید:

* احمدی نژاد با قدرت ارتباطات شخصی خود یک حرکت نو در عرصه ملی و بین المللی آفرید و با این حسن ارتباط خود را ماندگار کرده و در عین حال منشاء خدمات واقعی در سطح عالی و برجسته ای شده است اما اشکال کار ما این است که این ارتباطات نهادینه نشده و بر روی یک فرد مانده است.
* تلاش‌های خالصانه و بی‌شائبه رئیس‌جمهور در تراز ملی و جهانی کاملا بی‌سابقه است. امروز گفته می‌شود ما رئیس‌جمهوری می‌خواهیم که نگوید من اختیار ندارم و نمی‌گذارند و چوب لای چرخ می‌گذارند. اتفاقاً ویژگی احمدی‌نژاد این است که چوب‌هایی که دیگران لای چرخ دولت می‌گذارند را خارج کرده و پرشتاب کار کرده است و همین اقدامات را برخی خلاف قانون توصیف کرده‌اند، گویی از نظر آنها قانون پدیده‌ای است که مانع حرکت و کار است! 
* هیچ وقت از احمدی نژاد نشنیده‌ام که بگوید "نمی گذارند، نمی شود" . اصلا مدیریت احمدی‌نژاد به این است که هر راهی بن‌بست می‌شود، یک راه دیگر باز می‌کند و برای همین هرگز در کوچه بن بست نمی‌ماند. بله! احمدی نژاد مکرر گفته است با همراهی و همدلی قوا و همه نهادها، هم افزایی‌ها بسیار بیشتر و با سرعت بالاتر می‌توان به مردم خدمت کرد. ولی هرگز به دلیل مشکلات کار را متوقف نکرده و عذر نیاورده است.
* ما در مرحله ای قرار داریم که دائم به دنبال این هستند که توانمندی‌ها و کارهای انجام شده در این دولت را مخدوش نشان بدهند و این در حالی است که همان افراد به ادامه همین مسیر اعتراف می‌کنند. مثلا می‌گویند مسکن مهر یا هدفمندی و سهام عدالت و موارد مانند آنها را ادامه می‌دهیم. باید از آنها پرسید اگر اینها کارهای غیرکارشناسی و غلط است، چرا می‌خواهید آنها را اجرا و پیگیری کنید؟
/29220

کد خبر 296406

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 15
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ملت ايران IR ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲
    7 17
    همه ايرانيان دلشان تنگ مي شود دوستش داريم
  • بی نام IR ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲
    15 3
    اگر اقاي جليلي راي بياورد قطعا دلمان باسه احمدي نژاد تنگ ميشود!!!!!
  • بی نام A1 ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲
    10 6
    شما برو من خودم از پس دلتنگیش بر میام فقط برو!!! "هیچ وقت از احمدی نژاد نشنیده‌ام که بگوید "نمی گذارند، نمی شود""!!!!!! من دیگه حرفی ندارم!
  • بی نام A1 ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲
    91 8
    هیچ وقت از احمدی نژاد نشنیده‌ام که بگوید "نمی گذارند، نمی شود" .ولي ما اين اواخر زياد شنيديم كه گفتن!
  • جلیل IR ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲
    10 54
    دوران احمدی نزاد برای منکه خیلی خوش یمن بود سال 84 که ایشون رئیس جمهور شد از دانشگاه قبول شدم سال 89 هم تو آموزش وپرورش از طریق آزمون سراسری استخدام شدم پس منکه واقعا دلم واسش تنگ میشه مطمئنا اگر موسوی یا رضایی ویا کروبی رئیس جمهور میشدبا توجه به اینکه این افراد بااستخدام دولت مخالفند فکر نمیکنم الان استخدام شده بودم وسرنوشتم به گونه ای دیگر بود
  • بی نام IR ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲
    81 8
    آخــــــــــــــی..... :(
  • فرناز IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲
    9 3
    ببخشید ایشون چ کردن که مردم دلشون براشون تنگ شه؟کاش این مردم احساساتی نبودن ومیفهمیدن سوزوند مردمو گرچه خودم بهش رای داده بودم
  • محسن IR ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲
    48 5
    کدام مسکن مهر ؟! الان پنج ساله ثبت نام کردیم و 13.5 میلیون دادیم ازراه نرسیده ها گرفتن ولی ما مستاجرها اندرخم یک کوچه ایم - سهام عدالت را هم ما چیزی ندیدیم - هدفمندی هم این پولی که ماهانه میریزن تو حساب حاضریم برگردانیم به احمدی نژاد منت اش را ازسرمون برداریم
  • بی نام A1 ۱۱:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲
    4 14
    آره خداييش تنگ ميشه
  • کاظم IR ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲
    12 4
    الهام جون یه سر برو پیش دکتر ویزیت شو فکر کنم گوشات سنگین شده
  • رها IR ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲
    4 15
    ما دلمون واقعا برای رئیس جمهور محبوبمون تنگ میشه به کوری چشم بعضی ها.
  • بی نام IR ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۳
    12 5
    ما که از الان دلمون براش تنگ شده خداییش کاری که احمدی نژاد تو این هشت سال با مملکت ما کرد هیچ کس نمیتونست بکنه گرانی سرسام آور،تورم بالای 30 درصد،بیکاری بالا،تعطیلی کارخانجات،و ....همش از برکات وجود نازنین دکتر بود
  • الهام IR ۱۷:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۳
    5 13
    من که وقعآ دوسش داشتم و دارم فقط دلم از این می سوزه که بنده خدا این همه زحمت کشید ولی تبلیغات منفی این اواخر اینطور روی عوام مردم تاثیر گذاشت....کلآ همیشه همینطوری بوده تو هر دوره ای تا یه آدم درست پیدا میشه انقدر فضا سازی میکنن تا دیگه طرف نتونه کار کنه......واقعآ متاسفم...
    • بی نام IR ۲۱:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
      4 4
      همین شما شریک زندگی سخت مردم و اه و ناله هستید که توان درمان را ندارند وپس تو و ....حتما منافع داری از این مدیریت
  • بهزادی DE ۱۷:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۳
    19 3
    شما شش تا پست داشتی ما دلمون تنگ بشه؟ نه عزیز برو فقط زود برو نگران دلتنگی ما نباش خواهشمندم زود برو

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین