لئو لیونی با «یک تخم مرغ عجیب» به ایران رسید

ترجمه غلامرضا امامی از پنج کتاب کودکانه لئو لیونی از سوی موسسه نشر شهر منتشر شد.

به گزارش خبرآنلاین، پنج اثر تازه از داستان‌های کودکانه «لئو لیونی» نویسنده ایتالیایی که توسط غلامرضا امامی ترجمه شده است از سوی موسسه نشر شهر منتشر شد.

جلد نخست از این مجموعه با عنوان «یک تخم مرغ عجیب» داستانی است از زبان سه قورباغه که تخم یک حیوان عجیب را پیدا می‌کنند و این کشف برای آنها ماجراهایی را به دنبال دارد.

دومین مجلد از این مجموعه نیز با عنوان «مال من» داستانی است با محوریت سه قورباغه که نویسنده در آن تلاش کرده زیبایی‌های آفرینش را در قالب رویدادهایی که برای این سه حیوان رخ می‌دهد به نمایش بگذارد.

سومین مجلد از این مجموعه هم با عنوان «سفر کک و مک» نوشته شده و در آن مجموعه‌‌ای از حیوانات حول یک موضوع مشخص به سخنرانی می‌پردازند.

چهارمین کتاب از این مجموعه با عنوان «سال پُرکار» داستانی است از زندگی سه موش که طی آن در خلال داستان زندگی این سه موش، به ارائه چند پنداخلاقی درباره شیوه زندگی به مخاطبان نیز پرداخته شده است.

پنجمین اثر از این مجموعه نیز با عنوان «آبی‌کوچولو، زرد کوچولو» داستانی فانتزی از زبان دو لکه رنگ است.

این پنج کتاب که لئو لیونی تصویرگری آنها را نیز بر عهده دارد با قیمت هر مجلد 5 هزار تومان منتشر شده است.

لئو لیونی نویسنده ـ تصویرگری است که به زیبا یی در آفرینش کتاب‌های مصور کودکان شناخته می‌شود. آثار او همگی به طور نامحسوس درس‌های اخلاقی ارائه داده و به موضوع‌هایی چون سرکشی، حقیقت، فردیت، پشتکار و چاره‌اندیشی می‌پردازد. لیونی در سال ۱۹۵۹، جایزه بهترین تصویرگر نیویورک تایمز را برای نخستین کارش؛ ابی کوچولوو زرد کو چو لو از آن خود کرد. این جایزه در سال‌های ۱۹۶۷ و ۱۹۶۸ نیز به دلیل انتشار دو اثر دیگر نصیب او شد.

 

6060

کد خبر 297014

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار