غرضی در کافه خبر:از نظرسنجی​ها خبر ندارم/ از نیروهای چپ تند هستم که می گویم کار بر سرمایه ترجیح دارد

نامزد انتخابات ریاست جمهوری، از اینکه برخی به نقل از وی گفته اند که رای ندارد، گلایه کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدمحمد غرضی نامزد انتخابات ریاست جمهوری که مهمان کافه خبر در خبرآنلاین بود در پاسخ به اینکه چه بازخوردی از معرفی خود به مردم بعد از برنامه های تلویزیونی خود دارید؟، گفت: ما که کسی را نداریم که گزارش بدهد. تحقیق میدانی از بازخورد معرفی ام ندارم. از نظرسنجی ها هم خبر ندارم.
وی در پاسخ به سوالی که به قطب بندی های سیاسی در ایام انتخابات اشاره داشت، گفت: «قطب ها دیگر مرده​اند». در مناظره ام هم گفتم که وقتی از هر یک از جناح​های سیاسی چپ و راست، چند نامزد آمده است، نشان دهنده شکست آنها است. در دنیا گروه هایی که دارای عقبه اجتماعی هستند، یک نامزد معرفی می کنند و پای آن هم می ایستند. اما الان هیچ پایه اجتماعی و توان تحزبی بین نامزدهای هر جناح نیست.
غرضی عدم پایبندی به ائتلاف در میان اصولگرایان را به دلیل عدم پایگاه اجتماعی آنها دانست.
او که سه دوره مناظره تلویزیون را منفی می​خواند، ادامه داد: موضوع مناظره ها معطوف به گذشته بود نه آینده، مثل اینکه از شاه عباس و شاه اسماعیل حرفی بزنند! این ها که به درد مردم نمی​خورد. باید ببینیم برنامه های افراد چیست و اثرات آن را در جامعه ببینیم.
به گفته وی، سیاست داخلی دولتی معتبر است که ارزش های جمهوریت و اسلامیت نظام را محقق کند. برای این منظور باید پایگاه اجتماعی رئیس جمهور آنقدر بالا باشد که بتواند جمهوریت نظام را محقق کند.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری از اینکه برخی رسانه ها مطالب وی را به عکس جلوه می دهند، ادامه داد: من گفته ام که نیازی به رای بازرگانان و صنعتگران و ... ندارم. ولی خبرنگاری نقل کرده است که من گفته ام «من رای ندارم»! حرف من این است که ما جزء نیروهای چپ تند هستیم که می گوییم کار بر سرمایه ترجیح دارد. نه سرمایه بر کار. اما برخی با بی انصافی مطالبی خلاف واقع از من نقل می کنند.
وی با تاکید بر اینکه من رقیب ندارم، ادامه داد: من یک سری همکار دارم.
/2929

کد خبر 297433

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۵:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۹
    13 5
    رای ما غرضی
  • بی نام IR ۰۵:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۹
    14 3
    من به خاطر صداقتش بهش رای میدهم. حالا چندم هم بشه مهم نیست . مهم اینه که از نظر من اصلح است
  • بی نام A1 ۰۶:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۹
    16 4
    تو کاندیدها از همه محترم تر و دوست داشتنی تر هست
  • بی نام A1 ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۹
    38 8
    درود بر اين آزاد مرد انتخابات ، من اگر دوتا گزينه داشتم حتما يكيش غرضي بود
    • شهاب IR ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۹
      4 2
      :))

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین