«چشم ها منتظرند»؛ عنوان آخرین فیلم تبلیغاتی علی اکبر ولایتی در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بود.

علی اکبر ولایتی این بار از بالین کودکان بیمار با مخاطبینش سخن آغاز  می کند.
دلیل پزشک اطفال شدنش را شرح می دهد و می گوید این فرصتی بود که « دکتر قریب -معلم طب و اخلاق - را درک کنم»
از قول معلمش می گفت « بچه هایی که روی تخت خوابیده بودند را نشانمان میداد و می گفت اینجا ثواب ریخته با لبخند رد بشید!»
ولایتی فیلم تبلیغاتی اش را با لبخند به چهره کودکی بیمار آغاز کرد و آخرین تصویر انگشت او را نشان می داد که در چمبره دست ظریف کودک افتاده بود.
مرور نطق علی اکبر ولایتی در مجلس اول درباره طرح عدم کفایت سیاسی بنی صدر گذر فیلم انتخاباتی اش به عالم سیاست بود.
او که تاریخ ایران را خوب می شناسد و کتاب های متعددی در این باره دارد می گوید«هر کسی میخواهد سیاست ایران را اداره کند باید ایران رابشناسد. کسی مثل من تاریخ ایران را نمی شناسد. تا کسی تاریخ نمی داند بهتر است وارد این عرصه نشود. چون این عرصه نیاز به شناخت دارد. تا با فراز و فرود ایران و ویژگی های ایران آشنا نشود راه حلی نمی تواند برای آسیب ها ارائه کند.»

ولایتی در مستند تبلیغاتی اش اسناد تازه ای از فعالیت هایش در دوران 16 ساله وزارت امورخارجه رونمایی می کند و به نامه ای اشاره می کند که آن مقدمه عملیات شهید دوران بر فراز آسمان بغداد را فراهم شده است و لغو نشست سران عدم تعهد در پایتخت عراق نتیجه آن تلاش است. او می گوید در حوزه دیپلماسی باید از ظرفیت ها استفاده بهینه کرد.
دکترعلی اکبر ولایتی قطعنامه 598 را «جزو پیچیده ترین مذاکرات تاریخ ایران» می خواند که با تلاش خستگی ناپذیر و توان فرسای او به نتیجه مطلوب جمهوری اسلامی ایران می رسد. ولایتی تقدیر مقام معظم رهبری از او به خاطر مدیریت تیم مذاکره کننده با شورای امنیت سازمان ملل و عراق را افتخار بزرگ خود می داند.
وی 16 سال مشاورت رهبر انقلاب که با حکم ایشان از 30/5/76 آغاز شده است را افتخار دیگر خود می خواند و می گوید«وقتی از من خواسته شده، به پیشرفت سیاست خارجی کمک کرده و در تمام موارد موفق بوده ام.

ولایتی در این فیلم با اشره به اینکه «دیگر فرصت آزمون و خطا نداریم» می گوید: « امروز مردم از ما توقع دارند افرادی که سرد و گرم چشیده اند کار کنند. باید به خانه نشینی متخصصین با تجربه خاتمه دهیم.»
او از ادبیات مسئولین نیز گلایه می کند و می گوید رئیس جمهور نباید با ادبیات سخیف با مردم سخن بگوید. اینکه بگوید نمی گذارند 2 زار در جیب مردم گذاریم صحیح نیست. ولی نعمت ما مردم هستند و ما بر سر سفره آنها هستیم. باید حرمت ولینعمتمان را نگه داریم.
ولایتی در فیلم تبلیغاتی اش مواضع اش در حوزه های مختلف را نیز مورد اشاره قرار داده و می گوید: « با فیلترینگ به صورت غیرمدبرانه مخالفم»، «دولت من فرهنگی است»، « پیشگیری مسائل بهتر و ساده تر از درمان آن است»، « نباید با بدفهمی ها دینی شور و نشاط جوانان را محدود کرد.»
دیپلمات کارکشته جمهوری اسلامی ایران می گوید« حفظ مقاومت مدبرانه و دیپلماسی کارگشا» روش او در دیپلماسی است که « نیازمند ایستادگی و تدبیر» است.
دکتر علی اکبرولایتی که رئیس مرکز بیداری اسلامی است به نکته قابل توجه و مهمی اشاره کرده و با یادآوری «تحولات سریع دنیا»، «عدم درک این تحولات از سوی برخی دولتمردان» را باعث به وجود آمد «غرور» می داند، فرایندی که منجر به «غفلت» از جهت گیری چشم انداز 20 ساله کشور برای تبدیل شدن به قدرت منطقه ای خواهد شد.
دکتر علی اکبر ولایتی یادوری می کند که « اداره قوه مجریه احتیاج به شناخت از داخل و خارج دارد». او می گوید« این قوت و ظرفیت را در خودم می بینم». ولایتی می گوید «اگر عقب ماندگی مان تا 4سال دیگر ادامه یابد به صورت تصاعد هندسی پیش می رود.»
حالا دیگر چشم کودک به اویی دوخته شده که آینده اش را در تلاش او می بیند. انگشت ولایتی در چنبره دست طفلی معصوم اسیر شده شاید فردایش بهتر از امروز باشد.

/2727

کد خبر 297817

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین