ایرنا نوشت:

نخست وزیر ترکیه اعتراض های ضد دولتی در این کشور را به تظاهرات برزیل تشبیه کرد. به گزارش ایرنا، رجب طیب اردوغان روز شنبه در تجمع هواداران حزب حاکم عدالت و توسعه در شهر سامسون ضمن بیان این مطلب افزود: تمام رخدادهای اعتراض های ضد دولتی در ترکیه و برزیل از جمله چگونگی پوشش خبری آن توسط رسانه های بین المللی یکسان است.
نخست وزیر ترکیه، معترضان در پارک گزی میدان تقسیم استانبول را جوانانی خواند که توسط عوامل اقتصادی لابی بهره فریب خورده و در یک توطئه شرکت کرده اند.
قرار است هواداران حزب حاکم ترکیه فردا(یکشنبه) در ارزروم تجمع کنند.
ناآرامی ها در ترکیه نزدیک به یک ماه اخیر با اعتراض به تصمیم دولت اردوغان برای تخریب یک پارک در میدان تقسیم شهر استانبول با هدف ساخت مرکزی تجاری شروع شد.
تظاهرات معترضان بعد از مداخله نیروهای امنیتی و پلیس ترکیه و استفاده از گازهای فلفل و اشک آور و ماشین های آب پاش به درگیری های خونین بین دو طرف منجر و دامنه ناآرامی ها به سراسر ترکیه کشیده شد.
بی اعتنایی نخست وزیر ترکیه به مطالبات معترضان، لغو نکردن سفرش به شمال آفریقا در بحبوحه این اعتراض ها، عذرخواهی نکردن از مردم، تشدید اقدامات نیروهای پلیس و امنیتی و اظهارات تهدیدگونه اردوغان نه تنها آبی بر شعله های آتش خشم معترضان نریخت بلکه همچون پاشیدن بنزینی دامنه این آتش را گسترده تر کرد.
مردم ترکیه در کنار اعتراض به برخی سیاست های داخلی دولت اردوغان، از مداخله آنکارا در امور داخلی سوریه و حمایت از تروریست های مسلح ضد نظام و مردم سوریه راضی نیستند.
برخی از ناظران، ناآرامی های اخیر ترکیه را ترجمه مداخلات دولت اردوغان در امور داخلی سوریه و حمایت همه جانبه آن از تروریست ها ارزیابی کرده اند.
5252

کد خبر 300070

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۹:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۱
    10 5
    بله ولی رفتار تو با رفتار مقامات برزیل خیلی فرق داره برای همین هم هر روز مردم معترض تر میشن...
  • بی نام IR ۱۲:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۳
    1 0
    تمام مشکلات ناشی از افزایش بی رویه جمعیت هست. برزیل نرخ رشد جمعیت بالایی داشته در چند دهه گذشته. جمعیت بالا قاتل رفاه و آسایش و برابری است. هر کشوری که جمعیت بیشتری دارد، تضاد طبقاتی در آن مشهود تر است. در حالی که این مشکلات در کشورهایی مانند سوییس و هلند و بلژیک با جمعیت کمتر از 20 میلیون کمتر دیده میشود، حتی با وجود گسترش شهرنشینی. کشورهایی مانند برزیل که نرخ رشد جمعیت شان از نرخ رشد ثروت بیشتر است باید هم به چنین مشکلاتی بر بخورند. کشورهایی که مشکل های اینچنینی ندارند دو حالت دارند: یا جمعیت کمی دارند، مانند سوییس و یا خیلی وقت هست که پیک جمعیت و رشد جمعیت آنها مهار شده است: مثل ژاپن و آلمان. در آمریکا هم علارغم ثروت زیاد، به خاطر مهاجر پذیری و جمعیت 300 میلیونی، تضاد طبقاتی وجود دارد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین