بهار نوشت:

براساس اعلام سازمان آتش‌نشانی، روزانه ۱۰ تا ۱۵ مورد حادثه حریق خودرو فقط در پایتخت کشورمان اتفاق می‌افتد. به همین دلیل هم معاون آموزش سازمان ترافیک شهرداری تهران می‌گوید: «عمده‌ترین دلایل حریق خودرو نقص فنی در سیستم‌های برق و سوخت‌رسانی خودروهاست و با توجه به آمار و اطلاعات موجود، به نظر می‌رسد تهران رکورددار آتش‌سوزی وسایل نقلیه اعم از خودرو و موتور در دنیاست.»
آتش‌سوزی خود به خودی خودروها به دلیل نقص‌های فنی‌ای که داشتند، همیشه مطرح بوده است ولی صحبت‌هایی که تا به حال مطرح بوده، بیشتر درباره معذرت‌خواهی مدیران کارخانه‌های تولیدی این خودرو‌ها و بحث‌های فنی درباره آن‌ها بوده است. ولی حالا صحبت از رکورد‌شکستن درباره این آتش‌سوزی‌هاست؛ آتش‌سوزی‌هایی که به گفته کارشناسان به دلیل نقص‌های فنی بوده است و خبر آن‌ها به تیترهایی مانند «داستان تکراری سوختن خودرویی دیگر» منتشر شده است. به این ترتیب، شهرام جباری‏زادگان، معاون آموزش سازمان ترافیک شهرداری تهران گفت: آگاهی دادن به مردم نسبت به مسئولیت شرکت‌های سازنده خودرو درباره ضرورت رعایت نکات ایمنی در ساخت خودرو اهمیت ویژه‏ای دارد. البته وضع و اعمال قوانین و مقررات سخت‏گیرانه به منظور وادار کردن شرکت‌های خودروساز به رعایت استاندارد‌ها و افزایش ایمنی خودروهای تولیدی در کاهش تصادفات رانندگی و تلفات و صدمات ناشی از آن نقش بسزایی داشته است. همین‌طور به گفته معاون آموزش سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، سالانه حدود ۲۰‌هزار نفر در کشورمان بر اثر تصادفات رانندگی کشته و حدود ۲۰برابر این تعداد هم بر اثر حوادث و سوانح رانندگی مجروح و مصدوم می‌شوند. البته براساس صحبت‌های او، علاوه بر عوامل انسانی و معابر ناایمن، نقص ایمنی در تولید بخشی از خودروهای ساخت داخل نیز نقش بسزایی در بروز تصادفات رانندگی و صدمات جانی و خسارات مالی ناشی از آن دارد. شهرام جباری‏زادگان با اشاره به مواردی مانند نقص در سیستم سوخت‏رسانی بعضی خودرو‌ها که منجر به آتش‏ سوزی آن‌ها می‌شود یا نقص در پولوس بعضی خودرو‌ها که به علت استحکام پایین حین رانندگی ناگهان می‌‏شکند و باعث بروز حادثه می‌شود، گفت: نقایص فنی هنگام رانندگی و به صورت آنی در وسیله نقلیه به وجود می‌آید و موجب وقوع سانحه می‌شود.
او تجهیز خودرو به ترمز ضد قفل را مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: در بسیاری از تصادفات، وجود خط ترمز طولانی نشان می‌دهد که راننده به رغم این‌که متوجه حادثه‌شده اما عملکرد ضعیف ترمز موجب وقوع سانحه بوده در صورتی که تجهیز خودرو به سیستم قوی ترمز با عملکرد به موقع، می‌تواند هم جان راننده و سرنشینان خودرو و هم جان دیگران را نجات دهد. جباری‏زادگان با بیان این‌که تجهیز خودرو به کیسه هوای ایمنی از شدت صدمات بدنی ناشی از تصادف می‌‏کاهد، تصریح کرد: این وسیله ضروری هنگام بروز هرگونه اتفاق ناگوار و توقف ناگهانی خودرو، از برخورد سر و بدن راننده و سرنشینان با سقف و شیشه جلو خودرو جلوگیری کرده یا از شدت برخورد می‌‏کاهد. او با اشاره به این‌که در این‌گونه حوادث مطمئنا شرکت‌های سازنده خودرو مسئول هستند و باید پاسخگو باشند، اضافه کرد: این شرکت‌ها موظف هستند مطابق با استانداردهای روز دنیا و پس از نصب تجهیزات کامل ایمنی تولید و از جمله به منظور حفظ جان راننده و سرنشینان خودرو نسبت به نصب ترمز ضد قفل و کیسه هوای ایمنی در خودرو اقدام کنند.

47301

کد خبر 301146

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
    61 0
    پژویان:انتظار ارزانی مردم پشتوانه قوی ندارد/احتمال افزایش بیشتر قیمت خودرو هست
  • بی نام A1 ۰۵:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
    71 0
    با با نمیتونن بسازن تعطیلشون کنین خودرو به روز وارد کنین مردم راحت شن مگه تو جنگیم هر سال این همه کشته و زخمی میدیم؟
    • وحید GB ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
      23 0
      آمار کشته های جنگ از این اعداد کمتر بود
  • بی نام A1 ۰۵:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
    34 1
    ارز اومده پایین ولی قیمت هارو سازنده داخلی کاهش نمیده ! تا وقتی بازار انحصاری در اختیار این دو خودروسازِ همینطوری جولان خواهند داد! ترس و تهدید بیکاری چندین هزار نفر همش حربه ای برای مقاصد خودشونه .زور استاندارد و محیط زیست و پلیس و استاندارد هم به این مونتاژکاران بی کیفیت نمیرسه
  • بی نام A1 ۰۵:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
    36 1
    رحیمی:حالا که دولت احمدی نژاد می رود،امریکانفس راحتی می کشد/در همه عرصه هابرتر از دولتهای قبل بودیم!!! دیدین راست می کفت؟؟؟
  • حمید IR ۰۶:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
    28 0
    میدانید مدیران ایران خودرو وسایپا چه نظری دارند : اینکه خودروهای تولید داخل با همه مشکلاتی و با هر قیمتی که دارند ، مردم برای خرید توی صف هستند و پیش خرید هم میکنند پس ما هر ............
  • بی نام A1 ۰۶:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
    31 1
    ای بابا ایران درست بشو نیست .
    • بی نام IR ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۰
      1 1
      وقتی افغانستان و عراق درست شد ایران هم درست میشه.
  • بی نام IR ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
    22 0
    وقتی خودروی 3 ملیونی 33 ملیون فروخته می شود انتظار بیشتری از این خودرو سازان نباید داشته باشیم نمی دانم سود این همه حمایت به کجا میرود؟ به جیب چند فرد خاص و به نام جیب کارگران کارگران خودرو سازان با حقوق 300 هزار تومانی !!!!!!!!!!
  • بی نام A1 ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
    1 2
    یه پیشنهاد که فکر میکنم مناسب باشه و فبلنم مطرح کردم: تولید داخلی که پتانسیل رقابت داشته باشه مثه سمند رو به روز کنید و چند مدل خودروی روز رو هم برای مونتاژ بیارید (همون کاری که قبلن برای 206 و چند مدل دیگه شد). از طرف دیگه تعرفه و مالیات گمرکی رو بردارید. اولش ملت به خودروی وارداتی شاید هجوم بیارن ولی بعدش با مقایسه میبینن خودروی تولید یا مونتاژ داخل ارزونتر و با خدمات بیشتر به صرفه تره. مثلن اگه اختلاف 20 میلیون باشه اون 20 میلیونو خرج رفاه خودشون و خانوادشون میکنن تا یه خودروی تمام وارداتی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین