جمعی از اصلاح‌طلبان استان کهکیلویه و بویر احمد در دیدار با محمدرضا عارف، معاون اول دولت اصلاحات از وی خواستند تا از نیروهای اصلاح‌طلب شهرستان‌ها که در هشت سال دولت اصولگرا به نوعی در انزوا بودند، استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همچنین در این جلسه بحث​هایی در خصوص حفظ حرمت اصلاح‌طلبان، برنامه ریزی برای آینده فعالیت سیاسی اصلاح طلبان و تشکیل حزبی فراگیر برای پی گیری مطالبات آنها مطرح شد.
محمدرضا عارف پس از شنیدن سخنان حاضرین در جلسه با اشاره به گفتمان اصلاح‌طلبی، اظهار داشت: گفتمان اصلاح‌طلبی، گفتمان انقلاب است که مردم از این تفکر استقبال و حمایت کردند.
عارف با تشکر از حضور مردم در انتخابات، یادآور شد: مردم برخوردی اخلاقی را در انتخابات دیدند و احساس کردند که همه افراد به دنبال قدرت نیستند بلکه به دنبال نجات کشور و انجام مسئولیت هستند.
معاون اول دولت اصلاحات با بیان اینکه دولت نباید احساس کند که فردی به او تحمیل می شود، تاکید کرد: هماهنگی در کابینه نکته مهمی است و همه باید به هم اطمینان داشته باشند و اینطور نباشد افرادی که دور یک میز می‌نشینند نسبت به هم همدل و همراه نباشند.
عارف با اشاره به سرمایه اجتماعی شکل گرفته در جریان انتخابات گفت: سرمایه اجتماعی بالایی همراه با مطالبات بحقی شکل گرفته و اگر پاسخگو نباشیم در برابر نظام، انقلاب و تاریخ مسئول هستیم.
عارف با تاکید بر اینکه احزاب معمولا در ایران از بالا به پایین شکل گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: اگر قرار باشد حزبی از بالا به پایین داشته باشیم دستاوردی نخواهیم داشت. بنابراین برنامه ما این است که فرد محور نباشیم و با مشارکت و حضور نیروهای فعال برای حفظ این سرمایه اجتماعی برنامه ریزی کنیم و دلیل باید در استان‌ها نیروهای خود را حفظ کرده و با تعامل و مشورت با آنها تصمیم‌گیری کنیم.
وی در پایان با اشاره به ایام سکوتش طی سال‌های اخیر گفت: من به سکوت عادت کرده‌ام و در آن مقطع زمانی سکوت را به صلاح کشور می دانستم ولی به اعتقاد من در مقطع فعلی فضا عوض شده است و دیگر نمی ‌توانند با اصلاحات برخوردی کنند.
/29220

کد خبر 301763

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی اصغر A1 ۱۱:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۲
    86 4
    زنده باد جریان اصلاح طلبی درود بر مرد اخلاق عرصه سیاست دکتر عارف .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین