لبنانی ها نماینده اتحادیه اروپا را آماج حملات خود قرار دادند

رئیس گروه اتحادیه اروپا در لبنان خانم آنجلینا ایخهورست تلاش کرد با لبخند دیپلماتیک به بیروت باز گردد اما به محض ورودش به لبنان متوجه آماج انتقادهای تند و تیزی شد

رئیس گروه اتحادیه اروپا در لبنان خانم آنجلینا ایخهورست تلاش کرد با لبخند دیپلماتیک به بیروت باز گردد اما به محض ورودش به لبنان متوجه آماج انتقادهای تند و تیزی شد که از سوی اکثر جریان های سیاسی لبنانی به دلیل قرار گرفتن نام شاخه نظامی حزب الله در فهرست گروه های تروریستی اتحادیه اروپا متوجه او و اتحادیه اروپا شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روزنامه لبنانی النهار، در راس این انتقادها، نیروهای سیاسی وابسته به حزب الله بودند که با قدرت تصمیم اتحادیه اروپا را رد کرده و او را متهم به سهل انگاری در این باره می کردند. بر اساس اخباری که منتشر شده، ایخهورست، عصر سه شنبه در دیدار با رئیس جمهوری لبنان و بعد از آن نبیه بری، رئیس مجلس این کشور انتقادهای تندی را از آنها شنید به گونه ای که بری آن را "توطئه ای علیه لبنان" توصیف کرد. وی به نماینده اتحادیه اروپا همچنین گفت: «شما اسرائیل را بالاتر از هر تصمیمی می دانید.»

وی در دیدار با عدنان منصور، وزیر امور خارجه لبنان نیز انتقادهای تندی را از جانب او شنید به گونه ای که منصور این تصمیم را عجولانه و ویرانگر توصیف کرد. وی همچنین از شورای وزیران خواست که فورا تشکیل جلسه داده و برای درمان مشکلات ناشی از بازتاب سلبی این تصمیم بر زندگی سیاسی لبنانی ها تصمیم بگیرند.

ایخهورست در پاسخ به این انتقادها گفته است که نتوانسته اعضای اتحادیه اروپا را راضی کند که چنین تصمیمی نگیرند. وی همچنین گفت که میشل سلیمان رئیس جمهوری لبنان به او گفته است که باید در این تصمیم با هدف حفظ ثبات لبنان فورا تجدید نظر شود و تصمیم های اساسی از طریق چارچوب گفت و گو در این زمینه اتخاذ شود. اما او به اطلاع رئیس جمهوری لبنان رسانده که تا بعد از شش ماه نمی توان تقاضای تجدید نظر در دستورات اتحادیه اروپا کرد.

وی تاکید کرده است که در دیدارهایش با مقام های عالی رتبه لبنانی نتوانسته به نتیجه ای بر سر موضوع گنجاندن شاخه نظامی حزب الله در فهرست گروه های تروریستی اتحادیه اروپا برسد و به دنبال آن مذاکراتش با جریان های سیاسی و رهبران آنها برای تشکیل دولت لبنان نیز بی نتیجه بوده است.

ایخهورست تاکید کرد، این تصمیم اتحادیه اروپا هیچ تاثیری بر حضور حزب الله در دولت جدید لبنان ندارد و هیچ تاثیری نیز بر تعاملات رسمی اتحادیه اروپا با همه احزاب و جریان های سیاسی لبنانی، بدون استثنا نمی گذارد. کما این که کمک های مالی ای که مقرر شده به لبنان داده شود نیز به قوت خود باقی خواهد ماند.

ایران از جمله کشورهای خارجی ای بود که از تصمیم اتحادیه اروپا علیه حزب الله انتقاد کرد و غضنفر رکن آبادی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت در بیانیه ای انتقادهای تندی را از این اتحادیه بر سر این موضوع بیان داشت. میشل عون، رئیس جریان ملی آزاد نیز این تصمیم را تصمیمی بی محتوا و مسخره توصیف کرد.

از منابع نزدیک به جریان های سیاسی پرسیده شده که آیا تصمیم جدید اتحادیه اروپا در روزنامه رسمی این اتحادیه منتشر خواهد شد و گفته خواهد شد که هر گونه درگیری میان حزب الله و اسرائیل از نگاه اتحادیه اروپا به معنای حرکتی تروریستی است یا تنها قانونی برای تعاملات خارجی است؟ تا کنون کسی حاضر به پاسخ گفتن به این سوال نشده و حتی نگفته است که آیا خبر آن در روزنامه رسمی اتحادیه اروپا منتشر خواهد شد یا خیر.

49262

کد خبر 305263

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین