دیوید لینچ به همراه چند تن دیگر از چهره‌های معروف سینما در نامه‌ای سرگشاده واکنش دولت ترکیه به معترضان را محکوم کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نامه سرگشاده‌ای در روزنامه «تایمز آو لندن» منتشر شد که دیوید لینچ، جولین فالوز (نویسنده برنده اسکار سریال «دانتن ابی») و شان پن تنی چند از نویسندگان آن هستند.

این نامه در اعتراض به واکنش خشونت‌آمیز دولت اردوغان نخست وزیر ترکیه به معترضان نوشته شده و در صفحه تبلیغات روزنامه منتشر شده است. مالک این روزنامه روپرت مرداک غول رسانه‌هاست.

امضاکنندگان این نامه سرکوب خشونت‌بار معترضان صلح‌طلب به دست نیروی پلیس را محکوم کرده‌اند.

ماه پیش پس از اینکه نیروهای پلیس سعی کردند با استفاده از خشونت معترضان صلح‌طلب را از میدان تقسیم استانبول خارج کنند، دامنه اعتراضات گسترش یافت. معترضان به بازسازی این میدان اعتراض داشتند.

در اعتراض‌های بعدی پای فعالان سیاسی هم به میدان کشیده شد. آن‌ها به دولت اردوغان و سیاست‌های شدید محافظه‌کارانه‌اش اعتراض داشتند. به گفته امضاکنندگان این نامه معترضان خواستار همان دولتی هستند که کمال آتاتورک تاسیس کرد.

در این نامه دولت اردوغان متهم به «استفاده از خشونت شدید بی‌سابقه» و اهمیت ندادن به کشته شدن پنج تن در جریان این اعتراض‌ها کردند.

از دیگر چهره‌های معروف سینمایی که این نامه را امضا کرده‌اند می‌توان به تام استوپارد فیلمنامه نویس برنده اسکار برای «شکسپیر عاشق»، بن کینگزلی بازیگر برنده اسکار برای «گاندی»، سوزان ساراندون بازیگر برنده اسکار برای «راه رفتن مرد مرده»، جیمز فاکس بازیگر «ری»، کریستوفر همپتن فیلمنامه نویس برنده اسکار برای «روابط خطرناک»، برانکو لاستیگ تهیه‌کننده برنده اسکار برای «فهرست شیندلر» و «گلادیاتور» و ویلموش زیگموند فیلمبردار برنده اسکار برای «برخورد نزدیک از نوع سوم» اشاره کرد.

در این فهرست همچنین نام رمان‌نویسان، مورخان و چهره‌های حقوقی شاخص نیز به چشم می‌خورد.

هالیوود ریپورتر / 25 ژوئیه / ترجمه: حسین عیدی‌زاده

58241

کد خبر 305347

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۵:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    0 0
    اقاي اردوغان شما كه با استقرار موشكهاي امريكا در خاك تركيه دستت تودست امريكاست چه كسي را مي خواهي گول بزني؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین