۰ نفر
۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۷:۱۵

فارس نوشت:

تروریست‌های وابسته به امارت اسلامی عراق و شام بامداد روز گذشته یک روحانی سوری را در لاذقیه ربودند. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه «الوطن»، سوریه بامداد روز گذشته تروریست‌های وابسته به «امارت اسلامی شام و عراق» وابسته به القاعده، اقدام به دزدیدن «شیخ بدر الدین غزال» یکی از شخصیت‌های مذهبی سوریه کردند.
تروریست‌ها همچنین بعد از ربایش شیخ غزال در ریف لاذقیه وی را مورد ضرب و شتم قرار دادند؛ هنوز گزارشی از وضعیت او منتشر نشده است.
این اولین بار نیست که تروریست‌ها اقدام به ربایش شخصیت‌های مذهبی سوریه می‌کنند؛ پیشتر تروریست‌ها دو اسقف مسیحی را نیز ربوده بودند که تا کنون آزاد نشده‌اند.

5252

کد خبر 307023

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
    8 2
    تروریست های تحت حمایت امریکا سه کرد سوری رو هم زنده زنده به اتش کشیدند. این ویدئو رو شبکه های ماهواره ای فارسی امریکایی نشون نخواهند داد. میتونید برید تو سایتای دیگه پیدا کنید ولی توصیه نمیکنم ببینید. خیلی صحنه دلخراشیه.
  • امید A1 ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
    2 1
    حالا دولتها هیچ من نمیدونم چرا ملت ها در برابر این جنایات سکوت کردن مگه این وحشی گری هارو نمیبینن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین