به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حجت الاسلام ابوترابی در موافقت با وزیر پیشنهادی دادگستری به نقش تجربه در دیگر سطوح در جهت افزایش بازدهی دولت اشاره کرد
وی گفت:با آرزوی توفیق برای برادر ارجمند آقای روحانی و دولت تدبیر و امید امیدوارم در این مقطع حساس شاهد عالی ترین سطح تعامل قوای سه گانه که به و یژه در جهت تحقق اهداف انقلاب و بر اساس منش رهبری انقلاب تجلی یافته است باشیم
وی با برشمردن وظایف مصرح وزیر دادگستری در قانون اساسی گفت : گمان می کنم تک تک نمایندگان بر این حقیقت اذعان دارند که حجت الاسلام پور محمدی به عنوان استاد دانشگاه و مدیربا سابقه با کوله باری از تجارب امنیتی، اجرایی وقضایی یکی از شایسته ترین ها برای انجام این مهم است .
وی گفت :بر اساس اصل137 قانون اساسی یک وزیر علاوه براین که در اموری که به تصویب می رسد مسئول است مسئول دیگران هم هست وزیر نه تنها در حوزه مسئولیت بلکه باید در همه امور مربوط به دولت صاحبنظر باشد و اشراف داشته باشد.
وی افزود حضور افرادی چون آقای پورمحمدی، چیت چیان رحمانی فضلی و حجت الاسلام علوی که در بخش های مختلف انجام وظیفه کرده اند و اشراف دارند موجب ارتقای سطح تصمیم سازی دولت می شود.
وی در پایان امیدواری کرد رای به آقای پورمحمدی باعث ارتقای سطح تصمیم سازی در کل دولت شود که با احسنت نمایندگان همراه شد.
پورمحمدی مورد وثوق رییس قوه قضاییه است
یکی دیگر از موافقان وزیر پیشنهادی دادگستری شمس اله بهمنی، نماینده رامهرمز و رامشیر بود. او گفت: عدالت زیباترین خواسته ملت هاست. بدیهی است که میل به عدالت مانند میل به تکامل و زیبایی در آدمی، فطری است.
او گفت: دولتمردان باید تامین عدالت را بر عهده داشته باشد و در همین راستا دادگستری جایگاه ویژه ای دارند. وزارت دادگستری به عنوان مسوول کلیه روابط بین قوه قضاییه و مجریه وظایف و مسوولیت های خطیری بر عهده دارد و باید در راس آن فردی قرار گیرد که صالح، با تخصص و متعهد باشد.
به عقیده بهمنی یکی از بهترین انتخاب های حسن روحانی انتخاب مصطفی پورمحمدی برای وزارت دادگستری است: همکاران سوابق او را می شناسید. ایشان مورد وثوق رییس قوه قضاییه است. کارنامه مناسبی را در سازمان بازرسی و وزارت کشور به جا گذشته است به همین دلیل معتقدم فردی مناسب برای این سمت است.
او با برشمردن برخی فعالیت های گذشته پورمحمدی گفت: در سوابق او جلوگیری از قراردادهای غیرقانونی، توجه خاص ایشان به حقوق شهروندی و حقوق مردم، اهتمام به هماهنگی هرچه بیشتر بین دولت، مجلس و قوه قضاییه، پاسخ گویی مناسب به مجلس در زمان گذشته است. همچنین تقویت همگرایی و هم افزایی بین بخشی و فرابخشی نشان از کارآمدی ایشان و عمق نگاهشان در وزارت دادگستری است.
نماینده رامهرمز و رامشیر در پایان گفت: از نمایندگان می خواهم با رای به ایشان گام مهمی در تشکیل دولت تدبیر و امید بردارند.
پورمحمدی تاوان مبارزه با فساد می دهد
موافق آخر پورمحمدی، زارع، نماینده مردم آباده بود.
او در پاسخ به یکی از مخالفان پورمحمدی گفت: گفتند در دوره حضور ایشان در سازمان بازرسی، قراردادی با مجلس بسته شده به مبلغ ۲ میلیارد تومان. من چهار سال سربازرس پورمحمدی در سازمان بازرسی بودم. این قرارداد طبق قانونی بود که مجلس مصوب کرد؛ در مجلس تصویب شد تنقیح قوانین را به سازمان بازرسی بدهیم چون متخصص بودند و با امضای نایب رییس مجلس این قرارداد انجام شده است.
نماینده آباده گفت: زمانی که آقای پورمحمدی به سازمان بازرسی آمد فکر نمی کردم نوع مدیریتشان چنین باشد و تحولی ایجاد کند. او به نشاط سازمانی اعتقاد دارد.
او درباره ۲۰ میلیارد تومانی که در دوره مدیریت پورمحمدی در وزارت کشور به مسکن کارکنان وزارت کشور اختصاص پیدا کرده است، گفت: ۱۸ میلیارد از ۲۰ میلیارد برای خرید زمین برای کارکنان وزارت کشور هزینه شده است. ۱۰ میلیارد تومانی که گفتند برای خرید اتوبوس هزینه شده است. کسانی که این چیزها را می گویند همان افراط گراهای سال ۷۶ و ۸۴ هستند.
زارعی گفت: در دولت گذشته داشتیم معاون وزیری که خانه اش در یاخچی آباد بود و مدتی بعد در نیاوران بود. آیا این ابر ثروتمندانی که تولید شده اند را تاکنون دیده اید؟
او گفت: ایشان هر جا بوده اند دایره المعارف مبارزه با فساد بودند. چه کسی اولین بار درباره پرونده ۳ میلیارد دلاری مصاحبه کرد؟ چه کسی جلوی پذیره نویسی بانک آریا را گرفت؟ آن ۳ میلیارد دلار اکنون ۱۰ هزار میلیارد تومان است. آن دولت مردی که در پرونده بیمه ایران آن مصاحبه ها را می کرد چه کسی بود؟
نماینده آباده گفت: در دوره حجت الاسلام پورمحمدی در سازمان بازرسی ۴ هزار پرونده و مبارزه با فساد انجام شد.
او گفت: البته شمشیر عدالت زهرآگین است. آقای پورمحمدی تاوان مبارزه اش با فساد را می دهد. بدانید حضور پورمحمدی در دولت روحانی امید به تدبیر را بیشتر خواهد کرد. پرونده سازان بدانند موجی که به کمک انها در رسانه های بیگانه علیه این سرباز نظام راه افتاده است و به بیراهه می روند.
او خطاب به پورمحمدی گفت: گمان می کردم مخالفان می خواهند بگویند وزارت دادگستری برای شما کوچک است. اما به برنامه هایی که مطابق قانون است ایراد می گیرند و نکات انحرافی مطرح می کنند.
تذکری که به نطق حمایت بدل شد
در ادامه جلسه مهدی هاشمی در تذکری به بخشایش که در مخالف با پورمحمدی حرف زده بود،گفت: ضمن درخواست پیگیری این موضوع خدا را شاکرم فرصتی پیش آمد دفاعی بکنم از آقای پورمحمدی.
او خطاب به علی لاریجانی، رییس مجلس که فرصت تذکر به او داده بود گفت: آقای دکتر، من بلند شدم تذکری بدهمِ، آقای بخشایش اما به من می گویند بشین خودت در پرونده بودی. از کجا می داند من چه می خواهم بگویم؟ شما باید باید تذکر می دادید
هاشمی گفت: ایشان به دوره ای اشاره کردند که من به عنوان عمرانی وزارت کشور مشغول بودم و بنده مسوولیت داشتم. طبق اسناد و مدارک هیچ مشکلی وجود نداشته است. آنجا ضمن اینکه بودجه دولتی هست ذی حساب مسوول بررسی است. اگر خلافی بود باید فرم خلاف امضا می شد. اما چنین چیزی وجود ندارد.
او گفت: از طرفی این موضوعی که مطرح شد ناشی از یک معامله سیاسی است که می خواهند شخصیت پورمحمدی را تخریب کنند.ایشان توانسته هاهنگی دو قوه را کسب کند و ما اینجاییم که هماهنگی قوه سوم را بوحود بیاوریم. پورمحمدی کسی است که تجربه وزارت کشور داشته پس نباید وزارت دادگستری کار سختی برایش باشد. امیدوارم رای بالایی به او بدهند.
۴۷۳۰۱
نظر شما