علی مطهری در ابتدای صحبت هایش گفت:من موافق ایشان هستم اما از نگاه مخالفان می خواهم به این موضوع بپردازم.مخالفان ،ایشان را یک اصلاح طلب تندرو فرض کردند، من این حساسیت ها را ارج می نهم.
وی ادامه داد: اصولگرایان در رابطه با مدیریت اصلاح طلبان بر دانشگاه ها دو نگرانی دارند یکی تبلیغ سکولاریسم دوم تسامح و تساهل که این نگرانی به جاست. سابقه اصلاح طلبان هم این موضوع را نشان می دهد.اصلاح طلبان هم از مدیریت اصولگرایان دو نگرانی دارند یکی سخت گیری های فرهنگی و دوم محدودیت آزادی بیان وآزادی اجتماعی.
مطهری با اشاره به نگرانی هایی که در دوران اصلاح طلبان مطرح می شد که حکومت دینی و دموکراسی سازگار نیستد و در اصل ولایت فقیه مناقشه می شد گفت که این نگرانی به جاست اما با شناختی که بنده از آقای دکتر میلی منفرد دارم هیچ کدام از این دو نگرانی درست نیست .
وی گفت: من در تماس با آقای قمی که نماینده ولی فقیه در دانشگاه ها در زمان مدیریت آقای منفرد بودند خواستم تا ایشان نظر خودشان را نسبت به آقای میلی منفرد بدهند و الان همان نظر را می گویم،ایشان گفتند : شخصیتی مودب منضبط و پرکار و متدین هستند در آن مدت هیچ مشکلی با ایشان نداشتیم.
نماینده تهران ادامه داد: یکی از روسای دانشگاه ها که از نظر گرایش سیاسی نزدیک به جبهه پایداری است طی پیامکی به من گفته است: مدتی در تیم اجرایی آقای منفرد بودم، ایشان انسانی معتقد به نظام اسلامی و علاقه مند به خانواده های رزمنده است، فارغ از اشرافی گری است و تمام تیم اجرایی ایشان از رزمندگان معتقد بودند، ایشان یک حزب اللهی معتدل و روشن بین است.
وی گفت:مخالفان به بورسیه هایی که به اصلاح طلبان تندرو در زمان ایشان داده د اشاره می کنند اما در دوران ایشان بسیاری از حزب اللهی ها از جمله آقای توکلی و رئیس بسیج اساتید فعلی بورس شدند.
وی با اشاره به حادثه 18 تیر 87 گفت: اگر آقای منفرد در سال 78 بین دانشجویان رفت و آمد داشته است به اقتضای مسئولیت ایشان بوده است. گزارشهای دستگاه های امنیتی شاهد تلاش ایشان برای حل و فصل وقایع 18 تیر بوده است.
وی با بیان اینکه میلی منفرد در حوادث سال 88 نقشی نداشته است ادامه داد:اگر کسی بعد از خطبه های نماز جمعه رهبر معظم انقلاب بر ادعاهای خود در باره انتخابات پافشاری کرده است قطعا فتنه گر است اما هیچ کدام از وزرای پیشنهادی چنین نقشی در حوادث سال 88 نداشتند.
وی گفت: در مورد موضوع بازداشت ایشان در سال 88 باید بگویم که آقای نجفقلی حبیبی برای ما تعریف کردند که در یک جلسه ای که ماهانه برگزار می شد آمدند ما را یکجا بازداشت کردند اما بعد از ماعذرخواهی کردند به ما شام دادند و ما برگشتیم.
وی تاکید کرد که برنامه ایشان انطباق فوق العاده ای با اسناد بالادستی دارد.
مطهری با بیان اینکه در فرصت کوتاهی که تا بازگشایی دانشگاه ها مانده تکلیف این وزارتخانه باید سریعتر روشن شود افزود:حاکم شدن فضای یاس و رخوت در دانشگاه ها از مشکلات امروز است وکرسی های آزاد اندیشی باید سریعتر مورد توجه قرار بگیرد.
نفر بعدی که در موافقت میلی منفرد صحبت کرد دکترپزشکیان بود. پزشکیان که صحبت های خود را با شعری آغاز کرد گفت که من قصد نداشتم صحبت کنم اما چیزهایی که شنیدم باعث شد وقت دیگران را بگیرم تا بگویم به نام دین بسیاری مسائل را لوث نکنیم . آنچه که به اسم فتنه می گویید زنده کردن اختلافات ا ست وجز آب به آسیاب ریختن دشمن هیچ فایده ای ندارد. حضرت علی می گوید وصیت می کنم خانواده ام را که تقوا را پیشه کنید و اختلافات خود درا حل کنید. بیاید اختلاف ها را جمع کنید همه اشتباه کردیم بپذیریم و این جسارت را داشته باشیم که بگوییم اشتباه کردیم .الان وقت متهم کردن نیست الان وقت دست به دست دادن است .
می گویند اگر 50 مومن پشت سر یک مومن صحبت کرد اگر خودش گفت نکردم بپذیرید . به جای این که به اختلافات دامن بزنید دست به دست هم بدهید تا کشور را از اختلافات دور کنیم .
او ادامه داد چه کسی گفته است همه جو فرهنگی دانشگاه به معاون فرهنگی آن مربوط است ؟ امکان ندارد که یک معاون وزیر بتولند جو دانشگاه را بهم بریزد
اگر از نظر علمی مشکلی دارید بگویید اگر قرار باشد هر اتفاقی که در جامعه می افتد به مسئول ارشد ربط داشته باشد مسئول تمام این قتل و غارت ها در جامعه امروز ما کیست ؟
فراموش نکنید که توصیه رهبر به مسئولان این است که تا جایی که می توانند برروی انسجام و اتحاد کار کنند و تنها راه خلاصی از اختلافات موجود این است که روی اتحاد کار شودتا بتواند جای دو دلی و نفاق را بگیرد .
او صحبت خود را با این جمله پایان داد و گفت وقتی کسی می گوید من رهبری را قبول دارم می گویند الا و بلا قبول نداری بیایید بپذیریم که مملکت را همگان درست می کنند نه یک دسته و گروه.
23245
نظر شما