عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران در آغاز مطلبش نوشته است:
«یکبار دیگر باید درباره آمارهای پیشرفت علمی ما بررسی مجدد صورت گیرد. پیشرفت علمی بسیار مهم است. از نان شب هم واجب تر. آیا واقعا پیشرفت کردهایم؟ چه قدر؟ چه اندازه با قله های پیشرفت علم در جهان فاصله داریم؟ آمار غلط، اگر غلط باشد، در اینجا بدترین زیان را برای ما داشته و دارد.
حقیقت آن است که دولت نهم و دهم دولت علم گرا نبود. آن روزی که رئیس دولت سابق ایستاد و گفت: مهندسی داریم که روی زمین را نگاه می کند و می گوید که در دل زمین چیست، باید یقین می کردیم که دولت یاد شده، اعتقاد به علم و دانش ندارد...»
این عضو فعال وبلاگ نخبگان خبرآنلاین در بخشی از مطلبش نوشته است:
«اکنون که دولت جدیدی آمده است، و امیدواریم وزیرش به افراط فکر نکند و داستان قلع و قمع پیش نیاید، امید داریم در این بخش توجه ویژه صورت گیرد. از همه استفاده شود. در انتخاب استادان رفاقت و دوستی کنار گذاشته شده و سختگیری شود. این قبیل مطالب که مثلا بچه ده دوازده ساله انرژی هسته ای تولید کرده است یا این که فلان آدم عجیب، فلان داروی شگفت را درست کرده و مطالبی از این درست را کنار بگذارد. عقل خدادادی نعمت برزگی است.
باید کاری کنیم که بچه های ما برای علم به بلاد غربت نروند. باید کاری کنیم که بچه های ما باور کنند اینجا هم چیزی برای یاد گرفتن هست. حتی اگر شده استاد بیاوریم در اینجا و علومی را که ربطی به سیاست و پدرسوختگی و وابستگی ندارد را تقویت کنیم. این کار چه منعی دارد؟ خدا پدر قاجارها را بیامرزد که دارالفنون را با همین استادها درست کردند و اساس این علم جدید را در ایران گذاشتند. (آدم های وابسته به غرب را هم لعنت کند.)».
برای خواندن متن کامل این مطلب، لطفا اینجا را کلیک کنید.
دکتر رسول جعفریان در مطلب تازه خود در وبلاگ نخبگان خبرآنلاین درباره نگاه دولت های نهم و دهم به پیشرفت علم و وظیفه دولت جدید در این مورد نوشته است.
کد خبر 308008
نظر شما